Het ebook zit over 5 minuten in je inbox

PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je ebook, want…

↓ Ik heb nog iets leuks voor je! ↓

42% korting!

Je ebook is naar je onderweg!
In dit ebook deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten die mij hebben geholpen om eindelijk van betrokken volgers ook betalende klanten te maken. Want dat is uiteindelijk waarvoor je in business bent, toch.

Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, er is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van e-books. Hoe zonde zou het zijn als je steeds tegen dezelfde obstakels blijft lopen, als je die met een beetje hulp veel makkelijker uit de weg kunt helpen.

Laat mij je helpen, het kan namelijk ook veel makkelijker…

Om die reden wil ik je naast mijn ebook ook nog mijn online cursus ‘Content Ideeën Formule’ aanbieden. In deze cursus leer ik je mijn 5 stappen methode waarmee je binnen no time honderden content ideeen verzint. Zo zit je nooit meer zonder content inspiratie!

Tijdelijk met 42% korting. Dit aanbod kun je nergens anders vinden.

En nu tijdelijk geef ik je de kans om de Content Ideeën Formule met 42% korting te kopen voor maar 27 euro ipv 47 euro.

⏳ TIJDELIJKE KORTING VOOR DE ECHTE DOORPAKKERS

Als jij nu besluit om in te stappen in de Content Ideeën Formule, betaal je geen €47,-, maar €27,-. Dat is maar liefst 42% korting!

id = "NO">
PAK DIE42% KORTING

Let op: deze training heette voorheen de Content Planning School. Als je die training al hebt gevolgd dan heb je al toegang tot de Content Ideeën Formule

Review 1 Content Planning School - Socially Sanne

Leer mijn 5 stappen Methode waarmee je binnen no time een grote voorraad content ideeën bedenkt. Hierdoor weet jij altijd waarover je kunt posten, zodat je precies de klanten aan trekt waar je zo happy van wordt

Eindelijk een methode die je wél vol houdt

Nu heb ik voor maandenlang content ideeën op de plank liggen. Ik hoef dus niet meer steeds lang na te denken waar ik over ga posten. Alle ideeën staan al uitgestippeld, dus ik kan meteen over tot het schrijf gedeelte. En dat scheelt me elke week weer uren aan werk. En dat kun jij ook bereiken!

De formule: 5 stappen methode

De 5 Stappen Methode die je leert in de Content Ideeën Formule is dezelfde methode die ik hanteer bij klanten in mijn uitgebreidere trainingen. Maar ik begrijp dat het niet voor iedereen mogelijk is om in een uitgebreid traject te stappen. Toch wil ik je wel kunnen helpen met die eeuwige content frustraties. Daarom heb ik mijn methode omgezet in deze online cursus. Zo kun je toch aan de slag met dezelfde werkwijze waar je direct de vruchten van gaat plukken.

id = "Eindelijkeenmethodediejewélvolhoudt">
Review 2 Content Planning School - Socially Sanne

BESTEED JIJ UREN AAN JE SOCIAL POSTS, MAAR DEEL JE EIGENLIJK NOOIT IETS VERNIEUWENDS?

Ben je veel te weinig zichtbaar online, omdat je niet weet wat je moet posten? En loop je daardoor klanten mis, omdat ze niet vaak genoeg van je horen? Geloof me je bent niet de enige. Ik heb inmiddels tientallen ondernemers geholpen met hun social media marketing, en de grootste struggle van elke ondernemer is: “Ik weet niet wat ik moet posten”. Je bent wel eens fanatiek begonnen aan een content planning, maar dat hield je maar hooguit een paar weken vol Wil jij leren hoe je in 5 stappen honderden content ideeën kunt bedenken die helemaal aansluiten bij jouw bedrijf?

Toen ik net begon met ondernemen vond ik het ook super lastig om telkens iets vernieuwends te posten. Maar eigenlijk had ik ideeën genoeg, dus daar lag het niet altijd aan. Ik had gewoon te weinig overzicht van die grote brij aan ideeën. Voordat ik er erg in had was er weer een week voorbij en had ik nog niks gepost. Snel even hap snap een post uit mijn mouw schudden dan maar en weer verder met de waan van de dag. En dat week in, week uit.

Wat gebeurde er dus? Ik deelde veel van hetzelfde. Of juist veel te weinig!

Dat kon anders, dus ik ben gaan spelen met verschillende strategie en tactieken, maar niets paste echt bij mij.

Totdat ik  de 5 stappen methode had bedacht die ik nu nog steeds gebruik, en ook leer aan andere ondernemers tijdens trainingen.

Content Ideeën Formule

PAK DIE42% KORTING

In de Content Ideeën Formule leer je in 5 stappen hoe je binnen 2 uur een berg content ideeën kunt bedenken en uitstippelen in een planning die past bij jouw onderneming én jouw agenda

Waarom is een content planning belangrijk?

Jouw website is meer dan alleen een pagina waar je hebt staan wie je bent en wat je aanbiedt. Althans, dat is wat ik je adviseer. Geen half onderhouden plek op het web, maar een aansprekende en relevante website met bijvoorbeeld een blog waarin zoveel waarde geeft aan je bezoekers zodat je ze echt aan je merk kunt verbinden.

En jouw content planning geeft je houvast naar het uiteindelijke doel: waardevolle bezoekers naar jouw website trekken. Met een goede content planning heb je geen stress meer over waar je over moet schrijven waardoor je jouw business kunt laten groeien zonder hier elke week overbodige uren aan tijd aan te verspillen. Je hebt je content ideeën al bedacht en uitgestippeld staan, dus je kunt direct aan de slag met het maken van die waardevolle content waarmee je je bedrijf laat groeien.

Doordat je dankzij deze methode tijd over gaat houden, kun je je eindelijk richten op het creëeren van content waardoor je beter gevonden wordt online. Je houdt bijvoorbeeld tijd over om vaker te bloggen. En jouw blog zorgt voor een langdurig relevante databank met kennis, waarmee jij de expertstatus kunt claimen binnen jouw branche. Win win!

Jij hebt overzicht nodig én een grote stapel ideeën om voor langere tijd uit te kunnen putten. Het is bijna niet mogelijk om succes te hebben met je content marketing, zonder een goede contentplanning.

In de Content Ideeën Formule laat ik je stap voor stap zien hoe jij dit zelf voor elkaar krijgt. Zo vaak en wanneer je wilt, want je houdt altijd toegang.

Wil jij:

✅   Content delen die ook echt past bij jouw bedrijf en waar je volgers op zitten te wachten?

✅   Nooit meer twijfelen waar je over moet posten?

✅   Uren tijd besparen doordat je precies weet waarover je gaat schrijven?

✅   Consistent waardevolle content delen met je volgers en klanten?

 

En ben je helemaal klaar met:

   Kostbare tijd verspillen door te lang bezig te zijn met je social media berichten

❌​   Het gebrek aan inspiratie zodat je niet weet wat je telkens weer moet delen

   Juist een overvol hoofd omdat je teveel ideeëen hebt maar geen structuur

   Frustraties omdat je concurrenten wél waardevolle berichten weten te delen en er met jouw potentiële klanten vandoor gaan ?

Dan is de Content Ideeën Formule voor jou

id = "Enbenjehelemaalklaarmet" id = "Enbenjehelemaalklaarmet">
PAK DIE42% KORTING
Review 4 Content Planning School - Socially Sanne

Veelgestelde vragen

Is deze cursus volledig online?
Ja, je volgt deze training volledig online. Je krijgt na aanmelden direct toegang tot de besloten online leeromgeving. Hier kun je met je eigen wachtwoord inloggen en je eigen voortgang bijhouden.

Wanneer begint de training?
Zodra je je hebt aangemeld krijg je direct toegang. Je wordt meteen toegevoegd aan de training en krijgt een linkje naar jouw persoonlijke afgeschermde online leeromgeving. Het is niet erg als je pas later met de training aan de slag kunt, je kunt deze volledig in jouw eigen tempo volgen en je houdt altijd toegang.

Hoe lang houd ik toegang?
Je houdt voor altijd toegang tot de training, zolang de training bestaat. Als je bijvoorbeeld aan je content planning werkt in blokken van 3 maanden, dan kun je blijvend terug pakken op de lesstof. Ik wil dat deze training jou echt vooruit kan helpen, zo lang als jij het nodig hebt.

Ik houd niet van content vooruit plannen, ik post liever spontaan. Past het dan wel bij mij?
De hele training staat in het teken van vernieuwende content ideeën bedenken, een content planning maken en de ideeën vervolgens uitstippelen. Dit doen we zodat je een goed overzicht krijgt van wat je wilt gaan delen en al gedeeld hebt met je publiek via je social emdia kanalen en bijvoorbeeld je blog of podcast. In de training gaan we niet zozeer in op het schrijven en inplannen van de content, maar het belangrijke gedeelte dat daarvoor plaatsvindt. Dus ook als je nooit content in plant is deze training heel geschikt voor je.

Voor een goede content strategie is consistentie en afwisseling in je boodschappen erg belangrijk. De training kan dus alsnog heel waardevol voor je zijn door wel een grote stapel content ideeën en een content overzicht te maken waarin je voldoende ruimte overhoudt voor spontane berichten.

Wat is de Content Planning School?
De Content Ideeën Formule heette voorheen de Content Planning School. Als je die training al hebt gevolgd dan heb je al toegang tot de Content Ideeën Formule.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar sanne@sociallysanne.nl

⏳ TIJDELIJKE KORTING VOOR DE ECHTE DOORPAKKERS

Als jij nu besluit om in te stappen in de Content Ideeën Formule, betaal je geen €47,-, maar €27,-. Dat is 42% korting!

id = "NO">

PAK DIE42% KORTING