Ben jij dit?


Je doet zo je best om je tribe te bouwen op Instagram, maar het wil maar niet lukken. Behalve een like van je beste vriendin en je moeder kom je geen stap verder.

Je raakt met de dag gefrustreerder, want waarom lukt het al die anderen wel om hun communities te bouwen en harken ze de ene na de andere volger binnen?

 

Of je bent al lekker op weg op Instagram, maar bent nog niet helemaal 100% overtuigd van wat de juiste route is voor jouw business.

Van het idee om de touwtjes volledig uit handen te geven krijg je lichte hartkloppingen, dus 1 ding is zeker:
Jij gaat dit zelf rocken.
En met dit pakket stoom je jezelf helemaal klaar voor booming business op Insta!
Let’s go!

nathan-dumlao-508965-unsplash

Waarom Instagram coaching?

‘One size fits all’ is niet altijd van toepassing.
En juist daarom is het fijn om een plan te hebben wat volledig is afgestemd op jouw bedrijf. Jouw doelgroep. Jouw producten en diensten.

Jouw eigen guide, afgestemd op jouw weg naar succes op social media.
Boordevol concrete actiepunten en handige tips.

Met jouw custom made guide kun je vervolgens zelf vol vertrouwen aan de slag om te gaan shinen op social media!

Dit is wat je kunt verwachten van Instagram Coaching programma:

 

Intake
Ik wil alles van je weten zodat ik je gericht kan helpen. Je ontvangt van mij een intakeformulier, en we plannen een call in om zo goed mogelijk van start te gaan.

Strategisch plan
Na de intake werk ik aan jouw Instagram strategie en contentplan. 
Je eigen guide, afgestemd op jouw weg naar succes op Instagram
Boordevol concrete actiepunten en handige tips. Niet alleen maar taaie materie, maar juist inspirerende opdrachten om direct mee aan de slag te gaan zodat je meteen resultaat ziet.

Geen poespas
Geen moeilijke en onbegrijpelijke taal. Ik leg je alles helder en concreet uit, zodat je niet hoeft te worstelen met vakjargon waardoor je de kern niet begrijpt. Social media zonder poespas noem ik dat. 

Efficient 
Je hebt waarschijnlijk genoeg te doen elke dag, dus daarom probeer ik je juist die handvatten te geven die je het beste resultaat geven, zonder dat je hier naast het runnen van je onderneming heel veel kostbare uren mee kwijt bent.

 

01

Het is jouw plan, passend bij jouw bedrijf.
Dus geen kant en klare PDF, maar een custom made plan, passend bij jouw ‘road to success’.

02

We stemmen alles samen af, 
afhankelijk van jouw belangrijkste doelstellingen.

03

Nooit meer gissen over wat je moet posten. We gaan werken met verschillende content thema’s die je eenvoudig in een social planning giet. Meer vrije tijd voor jou!

04

Enkele weken na jouw vliegende start kijken we samen naar de voortgang in een 30 minuten durend feedbackgesprek. Hier kun je nog vragen op me afvuren en scherp ik nog aan waar nodig.

30 minuten gesprek intakegesprek, telefonisch of via Skype 

Custom made Instagram strategie en contentplan, 100% gericht op jouw onderneming, boordevol concrete actiepunten en handige tips.

Feedbackgesprek om zeker te weten dat je helemaal happy bent, en klaar bent om te gaan shinen op Instagram!

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is deze coaching interessant?
Deze coaching is interessant voor iedereen die meer wil halen uit Instagram marketing. Of je nu ondernemer bent, blogger, influencer, marketeer, of hobbyist, als jij meer wilt leren over Instagram dan ben je hier aan het goede adres. 

 

Ik ben nog niet zo bekend met Instagram, is dat een probleem?
Nee, dat is absoluut geen probleem. Tijdens de intake stemmen we af over welke kennis je al beschikt, en waar je meer over wilt leren, zo is het plan altijd passend bij jouw kennisniveau. 

 

Meeten we in real life, of alles via Skype en/of telefoon? 
De intake vindt plaats via telefoon of Skype (of andere video-bel dienst). De uitwerking van jouw plan ontvang je via mail. En het feedbackgesprek vindt plaats via telefoon of Skype. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit (hallo yoga pants!). Mocht je toch liever 1 op 1 training krijgen, stuur me dan een berichtje zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

 

Maar wat als ik toch nog vast loop na een tijdje?
Ik blijf in de buurt, dus no worries. Een maand nadat je met jouw plan aan de slag bent gegaan, kijken we samen hoe je er voor staat, kun je me nog volop vragen stellen en scherp ik nog aan waar nodig. Dit doen we tijdens een 30 minuten feedbackcall via telefoon of Skype. 

 

Kan ik ook een live training boeken?
Misschien vind je het fijner om samen om de tafel te gaan zodat ik je een live training geef over jouw strategisch plan.
Dat kan!
Stuur me dan een berichtje zodat we samen naar de mogelijkheden en de bijkomende kosten kunnen kijken.

 

Super dat je er echt voor gaat. Jij gaat zó rocken op social!

Waar wacht je nog op? Stuur me een berichtje, dan gaan we snel samen aan de slag!

Ik wil op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes en kan me op elk gewenst moment afmelden