Meer klanten, vrijheid en voldoening

zonder elke dag online te moeten zijn.

Volg de Pinterest Kickstarter Training

Online Pinterest cursus voor beginners

Zeg eens eerlijk…

Hoe vaak krijg jij ‘de blik’ van je partner of je kinderen als je ‘even snel’ die ene post op Instagram moet plaatsen, of nog snel even een story opneemt omdat je anders vandaag niet zichtbaar bent voor je doelgroep?

 

Als je heel eerlijk bent, ben je 24/7 bezig met je online zichtbaarheid, maar het levert je in verhouding minder op dan je gehoopt had.

 

Je hébt wel klanten, maar alleen als je continu met je gezicht voor de camera verschijnt op Instagram. Zodra je even niets doet op social media, dan weten nieuwe klanten je ook niet te vinden.

 

Je hebt geen zin meer om constant maar online te moeten zijn om klanten te werven. Jij wil dat het makkelijker wordt om zichtbaar te zijn zodat het allemaal minder tijd kost. Ook als je even niet online bent.

 

Stiekem vind je het soms best frustrerend dat hele online ondernemen…

 

Maar wat als het ook anders kan? Dat je tóch zichtbaar en vindbaar bent voor je doelgroep, zonder dat je daarvoor telkens weer op stories hoeft te verschijnen of moet posten op social media?

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-33 800x800

Weet je nog…

toen je trots als een pauw het pand van de Kamer van Koophandel uitliep? Je had zulke grootste dromen voor jouw bedrijf en jouw toekomst.

Die dromen heb je nog steeds, alleen lijken ze niet dichterbij te komen.

Want nu komt je er achter dat ondernemen toch best veel tijd kost. Je oefent namelijk niet alleen jouw vak uit, je bent ook ineens verantwoordelijk voor de online marketing, sales en strategie rondom jouw bedrijf. En dat kost meer tijd dan je vantevoren had gedacht.

 

Maar jij verlangt naar die vrijheid

Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid om je eigen keuzes te maken, en niet afhankelijk te zijn van een werkgever.

✅ Je wil op vakantie kunnnen zodra het jou uitkomt

✅ Als je kinderen ziek zijn, wil je dat je zoder schuldgevoel er voor hen kunt zijn, wetende dat nieuwe klanten je toch weten te vinden online

✅ Je wil dat je bedrijf vóór jou werkt, en niet andersom. Dat is het gevoel van vrijheid waar je zo naar verlangde. Dat is hoe je het voor je zag die ene dag toen je je handtekening zette bij de KvK.

Maar hoe kom je daar?

 

Wat jouw bedrijf nodig heeft is

★ een manier waarop je de juiste klanten aantrekt die bij jou en jouw bedrijf passen

★ een methode om sneller en slimmer content te maken en hergebruiken

★ dat jij de juiste kanalen strategisch inzet zodat je content elke dag door potentiële klanten gevonden wordt

★ een flinke boost van je aantal website bezoekers zodat je aanbod gezien wordt

★ een eigenaar die enthousiast is, het hoofd koel houdt en elke dag met plezier aan het werk gaat. Dat is jouw rol.

 

 

Bedenk je eens wat dat zou betekenen voor jouw onderneming.
Wat dat betekent voor de rust in je gezin…

Pinterest + Sterke content = de Gouden Formule ✨

Pinterest is hét kanaal dat er 24/7 voor zorgt dat mijn doelgroep me weet te vinden.

Het enige wat ik hoef te doen is content maken waar zij enthousiast van worden en waardoor ze naar mijn website gaan.

Op je website kun je ze vervolgens bekend maken met wat jij ze te bieden hebt. En dat is zó waardevol!

Wat jíj nodig hebt om dit te bereiken is een overzichtelijk stappenplan, iemand die jou richting brengt en af en toe een liefdevolle schop onder je kont geeft op weg naar die stip op die horizon.

Meld je aan voor de Pinterest Kickstarter, de online Pinterest cursus voor beginners. Ik leer je all-in en outs van Pinterest, want dit is dé tool om in minder tijd meer eyeballs op jouw amazing content te krijgen.

Meer websitebezoekers + meer leads = meer klanten = JOUW DROOMBEDRIJF

 

Dus waar kies jij voor?
Nog nachten wakker liggen of tijd voor actie?

Online Pinterest cursus voor beginners
hoe maak je mooie foto's met je telefoon

Waarom Pinterest? Dat is toch bedoeld voor het bewaren van interieur inspiratie en recepten?


Klopt, maar Pinterest is zoveel meer dan dat!

 

Heb je er wel een bij stil gestaan dat mensen werkelijk van alles zoeken op Pinterest? Van tips over gezond leven, ontspannen, ondernemerschap en reizen, tot inspiratie voor het starten van een nieuwe hobby, trainingen die ze willen kopen, beter voor zichzelf zorgen en ga zo maar door!

Pinterest groeit enorm binnen Nederland, en elke dag zijn er miljoenen vrouwen op zoek naar ideeën en inspiratie op Pinterest.

En jouw klanten zitten hier ook tussen!

Dus tijd voor actie, want als jij er niet aanwezig bent, kunnen ze je ook niet vinden…

In de Pinterest Kickstarter leer je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle aanpak op Pinterest.

Hierdoor bereik je elke dag je doelgroep en krijg je dagelijks potentiële klanten op je website.

Allemaal zonder elke dag online te moeten zijn.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om minder online te kunnen zijn, en tóch je doelgroep te bereiken en impact te maken.

Maar niet met de kanalen die je nu inzet.

Je doet wat er nodig is om succesvol te worden als ondernemer. Je hebt een website en een Instagram account. Meer was er niet nodig, toch? Laat die klanten maar komen, jij zit er klaar voor!

Alleen nu kom je er achter dat het toch best veel tijd kost om steeds weer nieuwe content te moeten plaatsen op social media. Laten we maar niet over Insta stories beginnen, of van die belachelijke dansjes… Maar ja, je moet wel, want als je even niet online aanwezig bent valt alles op z’n gat.

 

Tenzij je een slimmere aanpak weet natuurlijk.

Daarom heb ik de Pinterest Kickstarter training gemaakt. Speciaal voor online ondernemers zoals jij die het gevoel hebben continue online te moeten zijn, maar daar eigenlijk helemaal geen tijd (en zin) voor hebben. Je wil niet afhankelijk zijn van een social media kanaal en de tijd die je daar in steekt om omzet te halen.

 

In de Pinterest Kickstarter help ik je een ijzersterke fundering neer te zetten voor jouw Pinterest account zodat je bedrijf ook gevonden wordt als jij onverhoopt met zieke kinderen thuis zit, op de koffie gaat bij een vriendin of lekker op het strand aan je cocktail nipt.

 

Je leert de exacte stappen die ik heb genomen om mijn bedrijf 24/7 zichtbaar te maken op Pinterest. 

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-41

Wat levert je dat op?

Meer vrijheid en vrije tijd om de dingen te doen waar jij echt blij van wordt. In je bedrijf, maar ook in je privé leven.

★ Je komt elke dag enthousiast je bed uit, wetende dat je precies aan die dingen mag werken die resultaat opleveren. Weg met losse flodders schieten, op naar resultaat!

★ Niet alleen je partner, maar je kinderen merken het ook. Je bent relaxter, zit lekkerder in je vel en je voelt je ook gewoon fijn nu je weet dat jouw bedrijf ook door gaat als jij niet achter je computer zit of met je gezicht op Instagram verschijnt. De druk is er af.

★ Nu nog komen de klanten alleen als jij actief bent op social media. Geen post? Geen nieuwe omzet. Maar dat is allemaal verleden tijd doordat je zoveel slimmer met je content én je tijd om gaat. Jij bent in control van jouw agenda.

★ Jij wordt gezien als dé expert in jouw branche, allemaal dankzij die ijzersterke content die jij produceert en waar je ideale klanten van smullen.

★ Je hebt eindelijk dat bedrijf gevormd waar je zo op hoopte toen je je aanmeldde bij de Kamer van Koophandel. Ondernemen op jouw voorwaarden met een werkwijze die bij jou past. Allemaal doordat je nu een methode hebt waarmee je je niet meer druk hoeft te maken over jouw content.

Nu kun je je eindelijk richten op de zaken waar jij echt happy van wordt.

Review Pinterest Kickstarter Cursus Marleen Bontekoe
Inge Mol Coach voor je leven Pinterest review
Review Pinterest Kickstarter Cursus Monique Bos Ruesink
Review Pinterest Kickstarter Cursus Jessica Schmit
Review Pinterest Kickstarter Cursus IJlien Havenaars

De Pinterest Kickstarter  is met name geschikt voor ondernemers die:

📌 (online) diensten of producten aanbieden. Je bent bijvoorbeeld coach, kennisondernemer, therapeut of trainer of je hebt een webshop

📌 meer vrijheid in hun bedrijf willen, zodat er tijd over is voor zaken die jij belangrijk vindt

📌 al helder hebben wat hun aanbod is en waar je de focus op wil leggen

📌 al een werkende website hebben, maar te weinig bezoekers waardoor je minimaal resultaten ziet

📌 een bedrijf hebben met (gedeeltelijk) online producten of diensten. Werk jij puur en alleen met een fysiek aanbod op locatie, dan is dit programma waarschijnlijk een minder goede match. Stuur me een bericht zodat ik met je mee kan kijken of het geschikt is voor jou.

Ik had never ever nooit verwacht dat de cursus zo diep naar de kern zou gaan. Maar juist daar heb ik het meeste uit gehaald. Echt de basis van goede Pinterest content. Van je inrichting van je website, je doelgroep, de juiste zoekwoorden. Alles komt aan bod. Ik had van te voren nooit verwacht dat Pinterest zo uitgebreid was en dat deze cursus zo diep zou gaan. 
Dennika de Jong

Eikmeester

De Pinterest Kickstarter is geen goede match als:

Je geen website hebt waar je content op verspreidt of producten op aanbiedt.

het programma is niet geschikt voor fotografen en kunstenaars of voor ondernemers die puur een lokaal aanbod hebben en niets online aanbieden.

✘ je al precies weet hoe Pinterest werkt. In de Kickstarter leer je stap voor stap hoe je Pinterest inzet, dit is vooral gericht op de beginnend zakelijk Pinterest gebruiker (let op, dit is heel wat anders dan wanneer je zelf lasagne recepten of woonkamerideeën bewaart). Heb jij dat stuk al onder de knie? Dan is het programma waarschijnlijk minder geschikt voor jou, maar stuur me gerust een berichtje om te kijken hoe ik je kan helpen.

 je geen tijd hebt om een extra kanaal in te zetten. Pinterest kost tijd, het is een extra kanaal om in te zetten. Ik durf wel te zeggen dat het niet zoveel tijd kost als bijvoorbeeld veel social media kanalen (ja ik heb het over jou, Instagram). Maar natuurlijk neemt het nog steeds tijd in beslag.

Zelf ben ik ongeveer 2 uur per week kwijt aan Pinterest. Dit is inclusief de pin afbeeldingen maken, inplannen, monitoren en analyseren. Op Instagram ben ik minstens 1,5 uur per dag kwijt aan community management (in contact zijn met volgers) en dagelijks Instagram Stories maken, en ongeveer 1 á 2 uur met content creatie voor de reguliere posts.

Dat is wekelijks 2 uur aan Pinterest versus 12 uur aan Instagram.

En daarnaast levert Pinterest je elke dag website bezoekers op, ook als jij lekker op de bank ligt te Netflixen

 je overnight succes verwacht. Pinterest werkt als een diesel die tijd nodig heeft om op gang te komen. Hier zul je niet binnen een paar dagen of weken flinke resultaten zien. Het voordeel is wel dat het vervolgens jarenlang resultaat kan opleveren. 

In de Pinterest Kickstarter leer je hoe je in 2 uurtjes per week 24/7 zichtbaar kunt zijn voor je doelgroep zonder elke dag online te hoeven zijn. Zo houd jij tijd over voor je klanten, jezelf én je gezin.

Hiermee bedoel ik niet dat je 2 uur per week kwijt bent aan het volgen van de cursus. Dat bepaal je zelf.
Waar je in de cursus naar toe werkt is dat je na het volgen en toepassen van de lessen in 2 uurtjes per week zorgt voor 24/7 vindbaarheid via Pinterest. Klinkt goed, toch?

 

Welke resultaten je hiermee behaalt:

➤ Een sterke fundering op Pinterest waarmee jij elke dag geïnteresseerde potentiële klanten op je website krijgt, zonder dat jou dit dagelijks uren tijd kost.

➤ Jouw bedrijf is elke dag zichtbaar en vindbaar online, waardoor het groeit zelfs als jij op vakantie bent.

➤ Meer websitebezoekers, meer leads en meer klanten.

 

Review Pinterest Kickstarter Cursus Krista Hoogink
Review Pinterest Kickstarter Cursus Liesanne Lieverse
Review Pinterest Kickstarter Cursus Samantha Spijkers
Review Pinterest Kickstarter Cursus Kyra Tamminga

VEELGESTELDE VRAGEN

id = "NO">
Wat levert de investering in dit programma mij op?

Reken maar uit, gemiddeld genomen ligt het conversiepercentage op 2%. Dat betekent dat gemiddeld 2% van je bezoekers van een specifieke pagina overgaan tot een aankoop.

Wat betekent dat voor jouw (omzet)doelen? Hoeveel bezoekers heb je dan nodig? Beter nog, waar haal je ze vandaan?

Zeker als je (nog) geen budget hebt voor adverteren kan Pinterest je deze bezoekers gratis opleveren. Hoeveel is je dat waard?

Ik ben nog niet zo bekend met Pinterest, is dat een probleem?

Nee, dat is juist absoluut geen probleem. Dit traject is voor beginnende zakelijke Pinterest gebruikers.

Het is niet eens noodzakelijk om al een zakelijk account te hebben, dit komt allemaal aan de orde in dit programma.

Ik ben niet zo technisch. Word je ook geholpen met de techniek?

Ja, ook daar word je bij geholpen. In de online omgeving staan allerlei technische video’s. Zo leer je onder andere hoe je de connectie maakt tussen Pinterest en je website en hoe je een pin afbeelding maakt met Canva. Mocht je hierin vastlopen, dan kun je altijd om hulp vragen. Ik ben een enorme tech geek dus ken een heleboel programma’s van binnen en buiten.

 

Voor wie is dit programma wel en niet geschikt?

Met dit traject richt ik me op online ondernemers die regelmatig nieuwe content (willen gaan) verspreiden op hun website.

Als je Pinterest echt gericht in wilt zetten is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe content deelt waar je naar kunt verwijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productpagina’s een blog, video’s of podcast. Tijdens de training zal hier de focus ook veel op liggen.
Qua type onderneming is het programma met name geschikt voor online ondernemers zoals coaches, kennisondernemers, therapeuten, marketeers, trainers, webshop eigenaren, etc.

Voor wie is het niet geschikt?
Het programma is niet geschikt voor fotografen en kunstenaars of voor ondernemers die puur een lokaal aanbod hebben en niets online aanbieden.

Tot wanneer houd ik toegang tot de Pinterest Kickstarter training?

Na instappen heb je 1 jaar lang toegang tot de online training.

 

id = "NO">
id = "NO">
Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?

Zeker, ik vind dat geld niet in de weg moet staan om in de groei van je bedrijf te investeren. Dus als het voor jou betekent dat je in termijnen wilt betalen, dan is dat mogelijk op de checkoutpagina.

Hoe krijg ik toegang tot al het lesmateriaal?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de Pinterest Kickstarter training.

Je ontvangt hiervoor een mail met daarin de link naar jouw leeromgeving waar je je eigen wachtwoord kunt kiezen. De training is dus volledig afgeschermd.

Kan ik de cursus ook door mijn VA of een teamlid laten volgen?

Wil je wel dat jouw bedrijf actief wordt op Pinterest, maar ben jij zelf niet degene die dit actief gaat uitvoeren?

De cursus kun je ook laten volgen door een teamlid of door je VA (Virtual Assistent). Wil je die persoon toegang geven met een ander e-mailadres dan waarmee je de aankoop hebt gedaan, stuur dan een mail, dan passen we het voor je aan.

Er kan per aankoop maximaal 1 e-mailadres gekoppeld worden.

Wanneer beginnen we?

Er is geen vaste startdatum. Zodra je je aanmeldt krijg je direct toegang.

Je kunt dus direct aan de slag 😀

Ik heb een andere vraag

Als je nog vragen heb help ik je natuurlijk graag! Stuur me een mailtje via hello@sociallysanne.nl of een berichtje via Instagram, dan help ik je zsm vooruit.

id = "NO">