Pinterest Training
de Pinterest Kickstarter

Ben je klaar om een kickstart te maken op Pinterest en elke dag enthousiaste bezoekers op je website te krijgen?

Doe mee met de online cursus de ‘Pinterest Kickstarter’

[hurrytimer id="20958"]
sanne raaimakers socially sanne pinterest business school
medium Pinterest Kickstarter Product afbeelding

Van doelloos content delen die toch niemand ziet, naar dagelijks enthousiaste bezoekers via Pinterest

De Pinterest Kickstarter is de online training waarmee jij ontdekt hoe je je Pinterest account inricht, Pinterest berichten maakt en inplant om uiteindelijk dagelijks een stroom aan geinteresseerde bezoekers op je website te krijgen.

Voor altijd klaar met aanmodderen en tijd verdoen!

Met behulp van de Pinterest Kickstarter heeft Sanne mij geholpen om wegwijs te worden in de wereld van Pinterest! Ik dacht altijd dat Pinterest alleen leuk was voor de consument, om een beetje inspiratie op te doen, maar Sanne heeft mij laten inzien dat dit platform vol kansen zit voor ondernemers. Sanne heeft onwijs veel kennis, en laat dit ook echt zien!

De Pinterest Kickstarter is erg toegankelijk, en Sanne legt hierin duidelijk uit wat je moet doen om je profiel goed neer te zetten om zo optimaal gebruik te maken van Pinterest. De Pinterest Kickstarter is een echte must-have als je aan de slag wilt met Pinterest!

Kyra Tamminga

Hashtag K

Waarom Pinterest? Dat is toch bedoeld voor het bewaren van interieur inspiratie en recepten?

Klopt, maar Pinterest is zoveel meer dan dat!

Heb je er wel een bij stil gestaan dat mensen werkelijk van alles zoeken op Pinterest? Van tips over gezond leven, ontspannen, ondernemerschap en reizen, tot inspiratie voor het starten van een nieuwe hobby, producten die ze willen kopen, beter voor zichzelf zorgen en ga zo maar door!

Pinterest groeit enorm binnen Nederland, en elke dag zijn er miljoenen vrouwen op zoek naar ideeën en inspiratie op Pinterest. En jouw klanten zitten hier ook tussen! Dus tijd voor actie, want als jij er niet aanwezig bent, kunnen ze je ook niet vinden…

De Pinterest kickstarter is echt geweldig voor iedereen die er klaar voor is om Pinterest zakelijk in te zetten, maar niet weet waar te beginnen.

toen ik besloot Pinterest in mijn marketingstrategie bij te voegen, had ik eigenlijk geen idee waar te beginnen. Ik wist als marketeer zeker wel wat zaken af van Pinterest, maar was toe aan een stapje verdieping. Die eerste stap is nu zeker gezet.

De training is niet alleen zeer inhoudelijk en leerzaam, ook is het leuk om de training van Sanne te volgen. Een fijne combinatie van tekst en video, duidelijke opbouw van de stof en leuke humor in de training (vind ik belangrijk!.

Een aanrader en wat mij betreft ook een no-brainer als je kijkt naar kwaliteit versus prijs!
Doen!

Manouk Voermans

Asome.nl

In de Pinterest Kickstarter leg je de basis voor jouw Pinterest strategie. Hierdoor krijg je elke dag enthousiaste bezoekers op je website, klaar om te kopen 💸

Wil jij:

✅   Dat jouw waardevolle content de juiste personen bereikt die direct naar je website doorklikken??

✅   Elke dag enthousiaste bezoekers op je website die zonder twijfel hun portemonnee opentrekken omdat jij ze hebt overtuigd van jouw meerwaarde?

✅   Precies weten hoe je Pinterest hiervoor inzet om je bedrijf te laten groeien?

En ben je helemaal klaar met:

X   Kostbare tijd verspillen door alleen maar te focussen op social media berichten

X   Telkens weer content schrijven die vervolgens nooit iemand leest op je blog

X   Frustraties omdat je concurrenten wél een hoop websitebezoekers weten te krijgen en er met jouw potentiële klanten vandoor gaan

Dan is de Pinterest Kickstarter voor jou

Wat staat centraal in de Pinterest Kickstarter?

Wat je leert in deze Pinterest Kickstarter cursus is welke basisonderdelen onwijs belangrijk zijn om überhaupt te kunnen starten op Pinterest. Want zonder die basis ga je hoe dan ook met losse flodders schieten.

Wil je niet.

Dus first things first.

Met de Pinterest Kickstarter krijg je:

✅ Beknopte stap voor stap video’s en tekstuele uitleg

✅ De Pinterest Essentials als handig E-book, onmisbaar voor een stevige basis

✅ Toegang tot de besloten leeromgeving

In de Pinterest Kickstarter laat ik je zien:

📌 Wat Pinterest precies is en hoe je het op de juiste manier inzet

📌 Hoe je een zakelijk account aanmaakt

📌 Hoe je je website koppelt met Pinterest en uitgebreide pins instelt

📌 Wat het belang is van zoekwoorden en hoe die je succes bepalen

📌 Op welke plekken je die zoekwoorden inzet en waarom

📌 Hoe je je Pinterest profiel inricht en Pinterest borden strategisch gebruikt

📌 Hoe je Pinterest pins aanmaakt, en do’s & dont’s

🚀  BONUS 1:

Ik laat je zien door middel van 2 duidelijke instructievideo’s hoe je pins vooruit inplant om bakken met tijd te besparen. Je kijkt als het ware mee over mijn schouder.

 

🚀  BONUS 2:

Heb je de training helemaal doorlopen? Boek dan nog een gratis feedback call met mij in zodat ik nog met je mee kan kijken en tips kan geven om je nog een stap verder op weg te helpen.

Ben je helemaal ready to rock Pinterest na de Pinterest Kickstart cursus?

Ik ga er niet omheen draaien. Het volledig onder de knie krijgen van Pinterest is best wel intensief. Zeker als je Pinterest nog niet zakelijk inzet (en oh boy, dat is echt héél wat anders dan zelf af en toe wat inspiratie bewaren).

Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen weten op welke knopjes je moet drukken binnen Pinterest. Een sterke Pinterest strategie bestaat vaak slechts 50% uit Pinterest. Die overige 50% speelt zich niet eens binnen het kanaal af. Dat is een combinatie van je content, andere kanalen, planning en zelfs mindset. Dat gaat niet lukken om allemaal in deze training te proppen. Daarnaast is dat ook per persoon, per bedrijf zo verschillend.

 

En daarom gaan we ook meteen aan een stukje verwachtingsmanagement doen

 

Deze Pinterest Kickstarter cursus gaat je heel duidelijk uitleggen wat er nodig is om een kick ass basis te leggen op Pinterest. Hiermee kun jij dus een kickstart gaan maken op Pinterest. De naam zegt het al.

Misschien heb je mij al eens horen zeggen dat ik maar 2 uur per week bezig ben met Pinterest. Inderdaad. Dat is super weinig. En ik durf wel te zeggen dat dit voor jou net zo goed kan. Maar daar is wel voorwerk voor nodig. Want je moet wel een aantal zaken heel duidelijk op orde hebben voordat je het ook echt succesvol voor je kunt laten maken.

Hoe je kunt leren om Pinterest in te zetten in 2 uur is dan ook niet de focus in deze training. Want daar komt veel meer bij kijken.

Maar we leggen wel een enorm belangrijke basis hiervoor, waarvanuit je enorm kunt gaan groeien op Pinterest.

Ben jij klaar om je bedrijf op de automatische piloot te laten groeien?

Veelgestelde vragen
Is deze cursus volledig online?
Ja, je volgt deze training volledig online. Je krijgt na aanmelden direct toegang tot de besloten online leeromgeving. Hier kun je met je eigen wachtwoord inloggen, en je eigen voortgang bijhouden.
Wanneer begint de training?
Zodra je je hier hebt aangemeld via de webshop, krijg je direct toegang. Je wordt meteen toegevoegd aan de training en krijgt een linkje naar jouw persoonlijke afgeschermde online leeromgeving. Het is niet erg als je pas later met de training aan de slag kunt, je kunt deze volledig in jouw eigen tempo volgen en je houdt altijd toegang.

Mocht je al eerder een product bij mij hebben gekocht, dan wordt de Pinterest Kickstarter automatisch aan jouw leeromgeving toegevoegd.

Voor wie is de Pinterest Kickstarter interessant?
Voor alle ondernemers die met Pinterest aan de slag willen en hier een stevige basis voor neer willen zetten.
Krijg ik begeleiding?
Je doorloopt training zelfstandig. Wel kun je als je de gehele training hebt gevolgd en de stappen hebt toegepast eenmalig een gratis feedback call met mij inboeken. Ik geef je dan nog 3 tips die je helpen om de basis nog meer next level te tillen.
Hoe lang houd ik toegang tot de training?
Je houdt voor altijd toegang tot de training, zolang de training bestaat. Als je bijvoorbeeld later dit jaar met Pinterest aan de slag wilt. of steeds iets nieuws er bij wilt pakken, dan doe je dat in je eigen tempo. Ik wil dat deze training jou echt vooruit kan helpen, zo lang als jij het nodig hebt.
Hoeveel tijd ben ik kwijt met de training?
De training is zo concreet mogelijk gemaakt zodat je niet onnodig veel tijd kwijt bent aan het volgen van de videolessen, en juist heel gericht aan de slag gaat met de onderwerpen door middel van korte video’s en duidelijke uitleg in tekst met fotovoorbeelden.
Hoe kan ik betalen?
Je kunt gebruik maken van de betaalmethoden iDEAL, PayPal, Creditcard en Bancontact. Na betaling ontvang je direct de factuur en een link in je mailbox waarmee je toegang hebt tot de online leeromgeving, en kun je direct beginnen met de cursus.
Wat is de investering?

Het tarief is het €97 exclusief 21% BTW (€117,37 inclusief BTW) of je kunt betalen in 2 termijnen.

Wat als ik niet tevreden ben?
Ik heb zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied. Stuur me een mail naar sanne@sociallysanne.nl met uitleg wat er niet volgens verwachting was, dan help ik je graag persoonlijk verder.
Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar team@sociallysanne.nl

direct toegang ➩

Direct beginnen

Je krijgt direct toegang tot de cursus, dus je kunt meteen starten

Mobile friendly

Online training is optimaal te volgen op zowel desktop als mobiel

Afgesloten leeromgeving

De training volg je in een afgesloten leeromgeving met je eigen unieke wachtwoord