Socially Pinning - de complete Online Pinterest Training

Méér website verkeer én een groter bereik dankzij de kracht van Pinterest

Wat is veruit de grootste misvatting als het gaat om het laten groeien van je website of blog?

“Zodra je site live staat, komen de bezoekers vanzelf!”

Nou eeuh, nee… it ain’t gonna happen

Je content kan nog zo amazing zijn en je producten nóg ah-ma-zing-er,
maar mensen naar je website krijgen is lastiger dan je ooit had gedacht.
*damn it!*

Het bereik van mijn klant is al flink gestegen, en ook het aantal bezoekers dat via Pinterest op de website komt is omhoog gegaan. En nog belangrijker: mijn klant heeft een eerste klant via Pinterest binnen gehaald! Dit echtpaar had een moodboard met ideeën voor hun keuken gemaakt, en daar zaten zoveel foto’s van mijn klant tussen dat ze hebben besloten om een afspraak te maken. En inmiddels is de offerte dus ook ondertekend 🙂

Anouk

Oké, je bent niet voor niets op deze pagina beland.
Laat me raden, klinkt jou dit bekend in de oren?

You are ready as Freddy! Maar waar blijven die bezoekers nou…?

Je bent super gepassioneerd over je blog of bedrijf. Je droomt over een huge publiek om _____(voer hier jouw dream goals in) te bereiken. Maar in plaats daarvan loop je te struggelen om ook maar iemand naar je website te krijgen, laat staan om je droomdoelen te bereiken (slaak nu een diepe zucht voor de extra drama)

Je hoort ie-de-reen praten over Pinterest en hoeveel bezoekers ze daarmee hebben, maar jij ziet het nog niet gebeuren.

Misschien heb je al enkele tips gevolgd over hoe je kunt groeien met Pinterest, en misschien zelfs enkele adviezen toegepast van like-minded people uit een van je Facebook groepen. Maar op de een of andere manier lukt het jou niet om ook zulke mooie resultaten te behalen waar je steeds over hoort.

Je bent super gefrustreerd over de kostbare tijd die je kwijt bent met steeds maar opnieuw proberen uit te vinden hoe Pinterest werkt.

Waarom verandert Pinterest dan ook continue, en hoe werkt dat algoritme nou. Wel of niet hashtags gebruiken? Moet ik wel of niet gebruik maken van groepsborden? Merk je verschil als je je pins inplant, of moet je aces handmatig doen? Je weet het niet meer! Door al dat uitzoekwerk heb je haast niet eens meer genoeg tijd over om te doen waar jij  goed in bent, en waar jouw hart echt harder van gaat kloppen: jouw business runnen!

Zit je nu hardop mee te knikken? Dacht ik al.

Voor we verder gaan, neem even diep adem… 

Er is echt, nee echt, geen enkele reden om totally je mind te verliezen.
Ik weet hoe het is om uuuuren te besteden aan het bedenken van een strategie. Maar jij bent op deze pagina met een reden.
En dat is omdat je niet happy bent met het verkeer dat je op dit moment krijgt op je website. Punt.
En jouw hoop is gevestigd op Pinterest.

En, lucky you, Pinterest is jouw rots in de branding. 

In plaats van nog meer kostbare tijd verspillen, stel je dít eens voor…

 

Je site of blog staat live, en er komen nu wél bezoekers! Via Pinterest!
Nu je weet hoe je jouw ideale bezoeker kunt bereiken, weten ze je te vinden hoor! En hoe!

Eindelijk begrijp je wat het is wat Pinterest zo fantastisch maakt.
Je traffic groeit elke maand en je weet hoe je kunt pieken tijdens de voor jou zo belangrijke seizoenen of piekmomenten.

Je hebt nu elke week meer tijd over en je website verkeer blijft groeien.
In plaats van blijven zoeken naar de gouden tip die alles verandert, heb jij gezorgd voor die waardevolle fundering die er voor zorgt dat je Pinterest voor jou laat werken. En hiermee win je heel veel waardevolle uurtjes. Die tijd kun je nu mooi steken in nóg meer awesome content maken, aan liefde geven aan je community, of lekker chillen op het strand. Met een cocktail.

En hoe dan precies?

 

Met ‘Socially Pinning’, een online training bestaande uit 8 modules, speciaal voor bloggers, ondernemers, influencers en eigenlijk iedereen die zijn bereik wil vergroten via Pinterest.

Jouw tijd is aangebroken om eindelijk te leren wat Pinterest zo awesome maakt, en er voor zorgen dat jouw page views door het dak gaan zodat je jouw publiek flink kunt gaan uitbreiden.

Want meer website bezoekers betekent:

* Een groter publiek dat jij helemaal voor je kunt winnen en bij je kunt houden

* Meer eyeballs op aanbod van producten en diensten

* Meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief

* Meer mensen die op je affiliate links klikken

* Meer merken die met je willen werken door je hogere aantal website bezoekers (ook al weten we allemaal dat dat niet het einddoel is, maar merken houden vaak nou eenmaal van hoge traffic cijfers)

 

Hi! Ik ben Sanne, en ik ga jou helpen alles super simpel uit te leggen over Pinterest.

Er zijn nog zoveel bloggers en businesses die Pinterest volledig links laten liggen (omdat ze niet begrijpen hoe ze het voor hen kunnen laten werken) of die Pinterest inzetten als een social media kanaal.
Newsflash: Pinterest is een zoekmachine.

Pinterest werkt niet zoals een social media tool, het werkt als een ontdekkings-tool. (is dat een woord?)
Waar typische social media kanalen zoals Instagram en Facebook draaien om het hier en nu (wat had je voor ontbijt, hoe zit je haar vandaag, wat ga je doen op zaterdagavond, etc. etc.), richt Pinterest zich juist meer op het toekomstige.
Zie Pinterest niet als ‘gewoon een zoekmachine’, maar als een ‘zoekmachine die je helpt met het ontdekken van nieuwe ideeën, inspiratie en advies voor iets dat je wilt doen, proberen of kopen in de toekomst. Zelfs als die toekomst al over een paar minuten is.

Jij wilt dat een deel van die miljoenen mensen die dagelijks zoeken op Pinterest juist JOUW content ontdekken en doorklikken naar jouw site. 

Dat is EXACT waar je naar toe gaat werken in de Socially Pinning training.

Wat krijg je binnen Socially Pinning?

 

Deze training is volledig online. Je krijgt toegang tot een uitgebreide trainingsomgeving, vol met hele heldere videolessen die je stap voor stap door alle belangrijke zaken van Pinterest helpen.

 * Video’s, worksheets & cheat sheets die jou helpen alles uit deze training te halen

* Gratis besloten Facebook Community voor feedback & support

* 2 super handige gratis bonus trainingen!

Wat anderen zeggen:

De training is veel uitgebreider dan ik had verwacht!

Nicole

Ik vind het een fijne en volledige training.

Nelien

Welke onderwerpen komen aan bod?

Module 1: De basis leggen voor Pinterest Succes

Na een korte introductie over wat Pinterest exact is (en wat niet), duiken we in de fundering voor je merk: wie is nou eigenlijk precies je doelgroep? Vaak wordt deze stap overgeslagen, maar die is o-zo-belangrijk!
Leer jouw ideale klant kennen, en weet precies hoe je hem of haar kunt bereiken via Pinterest.

Module 2: Starten op Pinterest 

Er is één ontzettend belangrijke stap die je niet mág missen, daar beginnen we mee. Vervolgens leer je hoe je een account aanmaakt, hoe je je website claimt, Rich Pins instelt en hoe je je Pinterest profiel inricht.

Module 3: Pinterest Algoritme

Om goed te kunnen begrijpen wat wel en niet werkt, is het belangrijk om te weten hoe het Pinterest Algoritme werkt. Ook leer je welke feeds er zoal zijn, en hoe jij deze kunt masteren.

Module 4: Pinterest Keywords, #Hashtags en Pins 

De allerbelangrijkste manier om goed gevonden te worden op Pinterest zijn door middel van de keywords. In deze module leer je waarom ze zo belangrijk zijn, en hoe je de juiste keywords voor jouw account kunt vinden. Ook behandelen we het topic Hashtags, en leer je wat de kenmerken van een perfecte Pin zijn. 

Module 5: Pinterest Borden

Borden zijn onmisbaar op Pinterest. Maar wat kenmerkt een krachtig bord, hoe schrijf je de perfecte bordomschrijving en wat zijn board sections? We behandelen het in deze module.

Module 6: Analytics

Leuk, al die cijfertjes, maar wat betekent ze nou precies? En waar moet je überhaupt naar kijken en op letten? Ik leg het je haarfijn uit zodat jij voortaan in een oogwenk ziet hoe je er voor staat.
Ook laat ik je de basis van Google Analytics zien en leg je uit hoe je de statistieken van Tailwind kunt gebruiken.

Module 7: Pinterest Strategieën

Voor Pinterest geldt dat er niet één strategie is die voor iedereen werkt. Het is een kwestie van testen en uitproberen wat jou het beste resultaat oplevert. In deze module behandelen we verschillende onderdelen die je kunt toepassen om jouw ideale strategie samen te stellen waarmee je alles uit je Pinterest account kunt halen. 

Module 8: Tailwind

By far mijn lievelingstool voor Pinterest! Plan binnen no time voor de komende weken content in, vergroot je bereik met behulp van Tailwind Tribes. In deze module laat ik je zien hoe je met Tailwind start en wat je er allemaal mee kunt.

 

Bonussen 

In de bonussen krijg je onder andere een mooie korting op de onmisbare tool Tailwind, en nog andere super handige bonus trainingen die je ook kunt inzetten voor je overige online kanalen!

Bonus 1 – Hoe maak je super snel de allerbeste Pinterest pins met behulp van Canva, ik laat het je zien!

Bonus 2 – Deze is niet alleen handig voor Pinterest, maar eigenlijk voor je gehele marketing, namelijk hoe zorg je er voor dat je altijd weet waar je over moet schrijven? Ik neem je mee in mijn content planning proces, waarmee je binnen no time voor een maand, of voor een heel jaar zelfs, jouw content planning kunt uitstippelen.

Wat anderen zeggen:

Zonder jouw cursus had ik maar wat gedaan, maar nu ben ik heel gericht bezig, en als ik zie wat voor resultaten er mogelijk zijn, echt top!

Anouk

Het meest waardevolle? Het onderdeel ‘De anatomie van een goede pin’. Ook hoe het werkt met hashtags was voor mij een aha-moment. Dat werkt in Pinterest gewoon heel anders dan op andere social media.

Deze training kan je echt op weg helpen en de basis zijn van de groei van je onderneming.

Nelien

En wat gaat dat kosten?
(goede vraag)

 

De investering voor deze super uitgebreide online training is €447,- 

(€540,87 incl. 21% btw)

 

Betalen kan via iDEAL, PayPal, Creditcard en Bancontact.
Betaling in termijnen is mogelijk.

 

Aanmelden kan via de gele knop hieronder

Deze training is geschikt voor:

  • Bloggers en bedrijfseigenaren die niet zeker zijn of Pinterest voor hun niche werkt (het werkt namelijk voor bijna elke branche)
  • Beginnende tot gevorderde bloggers die meer bezoekers op hun blog willen die klikken op affiliate links
  • Shop eigenaren die tevens een blog of vaak vernieuwende content op hun site hebben
  • Virtual Assistents of Marketeers die de Pinterest Marketing voeren voor hun werkgever of klanten

Deze training is niet geschikt voor jou als:

  • je blog slechts een hobby is. Blijf dan zeker lekker pinnen, maar dan hoeft er geen hele strategie achter te zitten.
  • je denkt dat Pinterest je direct resultaat zal geven. Pinterest heeft tijd nodig, soms wel 6 tot 9 maanden. Geef jezelf dus ook die tijd. Als je consistent op een goede manier doorpakt, dan zal dat resultaat zeker komen.
Voor iedereen die graag wil starten met Pinterest inzetten voor zijn of haar bedrijf of blog, is dit een training die je echt moet volgen. Alle basis dingen worden besproken en zelfs meer! Het is niet alleen informerend, maar het motiveert ook om zelf direct aan de slag te gaan.
Nicole

Meisje Eigenwijsje

Veelgestelde vragen


Wanneer begint de training?
Zodra je je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot de volledige training, je hoeft dus niet te wachten op een startdatum.

Wat heb ik nodig om deze training te kunnen volgen?
Het is belangrijk dat je een blog, website of webshop hebt met relevante en kwalitatieve content (teksten plus foto’s en/of video’s) en dat deze regelmatig aangevuld wordt met nieuwe content om naar te verwijzen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een webshop hebt waar regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd. Of bijvoorbeeld in de vorm van een blog, vlog of podcast die je consistent bijhoudt. Of als je geen producten aanbiedt maar diensten waar je regelmatig nieuwe artikelen voor schrijft die aansluiten bij jouw aanbod.


Heb ik al een Pinterest account nodig?

Het is niet nodig om al een Pinterest account te hebben. In Module 2 gaan we aan de slag met het opzetten van je account en correct invullen van je profiel. Als je al een account hebt, gaan we deze optimaliseren.


Hoe lang blijf ik toegang houden tot de lessen?

Wat dacht je van… altijd? Je kunt deze training volledig op je eigen tempo volgen (al zou ik je wel willen aanraden om tijd te reserveren in je agenda om er voor te zorgen dat je er ook echt mee aan de slag gaat.


Wat is de investering?

De investering in deze training is €447,- ex btw. 


Ik heb toch nog een vraag, hoe kan ik het beste contact opnemen?

Stuur me even een mailtje via hello@sociallysanne.nl dan help ik je zo snel mogelijk.

 

Aanmelden kan via de button op deze pagina, of via deze link: https://www.sociallysanne.nl/product/sociallypinning/ 

×