In 5 simpele stappen honderden content ideeën bedenken met de

Content Ideeën Formule

Leer mijn 5 stappen Methode waarmee je binnen no time een grote voorraad content ideeën bedenkt. Hierdoor weet jij altijd waarover je kunt posten, zodat je precies de klanten aan trekt waar je zo happy van wordt

Besteed jij uren aan je content, maar deel je eigenlijk nooit iets vernieuwends?

Geloof me je bent niet de enige. Ik heb inmiddels tientallen ondernemers geholpen met hun content marketing, en de grootste struggle van elke ondernemer is: “Ik weet niet wat ik moet delen”.

Wil jij een stappenplan waarmee je in 5 stappen honderden content ideeën kunt bedenken die helemaal aansluiten bij jouw bedrijf?

Direct aanmelden voor de Content Ideeën Formule

Socially Sanne Raaimakers - Pinterest marketing specialist

Consistent content posten is soms lastig!

Toen ik net begon met ondernemen vond ik het ook super lastig om telkens iets vernieuwends te posten. Maar eigenlijk had ik ideeën genoeg, dus daar lag het niet altijd aan. Ik had gewoon te weinig overzicht van die grote brij aan ideeën.
Voordat ik er erg in had was er weer een week voorbij en had ik nog niks gepost. Snel even hap snap een post uit mijn mouw schudden dan maar en weer verder met de waan van de dag. En dat week in, week uit.

Wat gebeurde er dus?
Ik deelde veel van hetzelfde. Of juist veel te weinig!

Dat kon anders, dus ik ben gaan spelen met verschillende strategie en tactieken, maar niets paste echt bij mij.

Totdat ik  de 5 stappen methode had bedacht die ik nu nog steeds gebruik, en ook leer aan andere ondernemers tijdens trainingen.

Review 2 Content Planning School - Socially Sanne

Direct beginnen

Je krijgt direct 1 jaar toegang tot de cursus, dus je kunt meteen starten

Afgesloten leeromgeving

De training volg je in een afgesloten leeromgeving met je eigen unieke wachtwoord

Veel tijdwinst

Bespaar enorm veel tijd door het toepassen van de 5 stappen Methode

Eindelijk een methode die je wél vol houdt

Nu heb ik voor maandenlang content ideeën op de plank liggen. Ik hoef dus niet meer steeds lang na te denken waar ik over ga posten. Alle ideeën staan al uitgestippeld, dus ik kan meteen over tot het schrijf gedeelte. En dat scheelt me elke week weer uren aan werk!

De 5 Stappen Methode die je leert in de Content Ideeën Formule is dezelfde methode die ik hanteer bij klanten in mijn uitgebreidere trainingen. Maar ik begrijp dat het niet voor iedereen mogelijk is om in een uitgebreid traject te stappen.

Toch wil ik je wel kunnen helpen met die eeuwige content frustraties.

Daarom heb ik mijn methode omgezet in deze online cursus. Zo kun je toch aan de slag met dezelfde werkwijze waar je direct de vruchten van gaat plukken.

In de Content Ideeën Formule leer je in 5 stappen hoe je binnen 2 uur een berg content ideeën kunt bedenken en uitstippelen in een planning die past bij jouw onderneming én jouw agenda

Review 1 Content Planning School - Socially Sanne

Ben je klaar met het aanmodderen met je content?

Wil jij:

✅   Content delen die ook echt past bij jouw bedrijf en waar je volgers op zitten te wachten?

✅   Nooit meer twijfelen waar je over moet posten?

✅   Uren tijd besparen doordat je precies weet waarover je gaat schrijven?

✅   Consistent waardevolle content delen met je volgers en klanten?

id = "NO">

En ben je helemaal klaar met:

X   Kostbare tijd verspillen door te lang bezig te zijn met je social media berichten

X   Het gebrek aan inspiratie zodat je niet weet wat je telkens weer moet delen

X   Juist een overvol hoofd omdat je teveel ideeëen hebt maar geen structuur

X   Frustraties omdat je concurrenten wél waardevolle berichten weten te delen en er met jouw potentiële klanten vandoor gaan?

Dan is de Content Ideeën Formule voor jou

id = "NO">
Review 4 Content Planning School - Socially Sanne
Review 3 Content Planning School - Socially Sanne

Mijn verhaal

In 2010 behaalde ik mijn HBO diploma Communicatie, en had ik al snel mijn eerste baan op de marketing afdeling bij een bekende reisorganisatie. Het was aan mij om de toen nog net startende social media kanalen op te bouwen, en hierbij ook de overige kantoren door heel Europa in te ondersteunen.
Ik vond het prachtig en heb social media en content marketing sindsdien nooit meer los gelaten.

Fastforward 9 jaar later.
Ik zegde mijn baan op bij inmiddels mijn tweede werkgever, om voor mijzelf te beginnen om zo andere onderneemsters te helpen met hun social media marketing.
Maar, en dit klinkt jou misschien ook bekend in de oren, al snel kwam ik er achter dat het nog best wel aanpoten was om én het werk voor klanten te doen, acquisitie te plegen, alle andere randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap, én consistent waardevolle content te delen!

Al snel vielen er gaten tussen mijn social posts, (en vooral mijn blogs). Soms zat er wel een week tussen de ene en de andere Instagram update en was er nog maar weinig over van mijn goede voornemens voor het regelmatig posten.

Damn, viel dat even tegen.

Socially Sanne - Pinterest, Instagram en Content Marketing - buiten kijken

Ik ging op zoek naar een oplossing, en testte veel verschillende tools en methodes. Dan was ik weer even gemotiveerd, probeerde voor wekenlang content te schrijven en direct in te plannen. Ik hield verschillende losse documenten bij met allerlei checklists en lijstjes.
Klinkt super effectief, maar eigenlijk was het vooral super vermoeiend. En tijdrovend. Dus liet ik het na een tijdje toch weer verslonzen.

Tot ik het echt beu was, en een blijvende oplossing wilde. Een manier waarop ik voor maandenlang ideeën op de plank had liggen, die ik meteen in een planning kon zetten. Zo was er geen enkele reden meer om goed door te pakken.

Eindelijk had ik het gevonden.
Deze manier heb ik als 5 simpele stappen in een online cursus gegoten, de Content Ideeën Formule, zodat ook jij hier zelf mee aan de slag kunt. Dit noem ik de ‘5 Stappen Methode’.

Is mijn hele content planning nu 100% tip top?
Dat zou ik niet willen zeggen. Soms wordt er bij mij ook wel eens roet in het eten gegooid (denk aan onverwacht zieke kinderen thuis, nieuw aanbod wat een plekje moet vinden in de planning, en soms ook wel eens gewoon geen zin #guilty).

Maar het is zo fijn om te weten dat je altijd zo terug kunt pakken op een planning die al ver vooruit is uitgestippeld. Zo kost het nog nauwelijks moeite om weer verder te gaan met het delen van waardevolle content waar je volgers en klanten door geinspireerd raken, en je goed zichtbaar blijft online. En zo weet je dat je altijd op een goede methode terug kunt vallen.

Ja, ik ben er klaar voor!

Veelgestelde vragen

Is deze cursus volledig online?

Ja, je volgt deze training volledig online. Je krijgt na aanmelden direct toegang tot de besloten online leeromgeving. Hier kun je met je eigen wachtwoord inloggen en je eigen voortgang bijhouden.

Wanneer begint de training?

Zodra je je hier hebt aangemeld krijg je direct toegang. Je wordt meteen toegevoegd aan de training en krijgt een linkje naar jouw persoonlijke afgeschermde online leeromgeving. Het is niet erg als je pas later met de training aan de slag kunt, je kunt deze volledig in jouw eigen tempo volgen en je houdt 1 jaar toegang.

Ik houd niet van content inplannen, ik post liever spontaan. Past het dan wel bij mij?

De hele training staat in het teken van vernieuwende content ideeën bedenken, een content planning maken en de ideeën vervolgens uitstippelen. Dit doen we zodat je een goed overzicht krijgt van wat je wilt gaan delen en al gedeeld hebt met je publiek via je social emdia kanalen en bijvoorbeeld je blog of podcast.

In de training gaan we niet zozeer in op het schrijven en inplannen van de content, maar het belangrijke gedeelte dat daarvoor plaatsvindt. Dus ook als je nooit content in plant is deze training heel geschikt voor je.

Voor een goede content strategie is consistentie en afwisseling in je boodschappen erg belangrijk. De training kan dus alsnog heel waardevol voor je zijn door wel een grote stapel content ideeën en een content overzicht te maken waarin je voldoende ruimte overhoudt voor spontane berichten.

Leer je ook hoe je goede blogs of social media berichten schrijft?

In deze cursus ligt de focus op vernieuwende content ideeën bedenken, een content planning maken en onderwerpen uitstippelen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je er voor zorgt dat je content bedenkt waar je volgers ook echt op zitten te wachten.
We gaan niet in op het schrijven van de posts of creëren van de content. Er zitten wel enkele tips doorheen verweven, maar de focus ligt echt op het bedenken van zoveel mogelijk content ideeën in korte tijd, en deze vervolgens uitstippelen in een planning. Met die planning kun je vervolgens zelf aan de slag om de posts te schrijven en ben je er zeker van dat je vernieuwende content deelt met je volgers.

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je houdt 1 jaar toegang tot de training.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de training?

De training is zo concreet mogelijk gemaakt zodat je niet onnodig veel tijd kwijt bent aan het volgen van de videolessen, en juist heel gericht aan de slag gaat met de onderwerpen door middel van korte video’s. Met deze training kun je in 2 tot 4 uur een grote stapel content ideeën bedenken.

Je hoeft ook niet alle 5 de stappen uit de methode achter elkaar toe te passen. Begin bijvoorbeeld klein, en breid uit wanneer je er klaar voor bent.

Ik zou je liever uitnodigen je af te vragen hoeveel tijd je jezelf bespaart door het volgen van de training. Als je nu regelmatig twijfelt waar je over moet posten, dan gaat deze training je hoe dan ook tijd opleveren.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt gebruik maken van de betaalmethoden iDEAL, Creditcard en Bancontact. Na betaling ontvang je direct een link in je mailbox waarmee je toegang hebt tot de online leeromgeving, en kun je direct beginnen met de cursus.

direct toegang ➩