fbpx

Canva Queen Course

In deze online Canva training leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de gratis online design tool ‘Canva’.
Je leert hoe alle handige functies van Canva werken, hoe je de kant en klare templates kunt gebruiken en volledig aan kunt passen naar jouw huisstijl. Ook ga je je eigen templates creëren die je vervolgens oneindig kunt aanpassen en inzetten.

 

 

Tevens krijg je een volledig vrij te gebruiken Template Pack met meer dan 75 templates voor je Instagram feed, Stories en Pinterest.

Mocht je nog geen duidelijke eigen huisstijl hebben, no worries. In de Bonus 3: ‘Maak je eigen huisstijl’ leg ik je volledig uit hoe je dit zelf eenvoudig kunt doen.

Je houdt altijd toegang tot deze training, dus je kunt alle lessen zo vaak kijken als je wilt, en wanneer jou uitkomt.

De onderwerpen die aan bod komen:

In de online training vind je 6 modules die er voor zorgen dat jij Canva helemaal onder de knie krijgt, doordat je ze heel concreet kunt gebruiken tijdens het maken van je eigen designs.

Speel de video’s af terwijl je de Canva functies ontdekt, op die manier kun je heel snel en gericht alle materie helemaal eigen maken.

Hieronder vind je de modules inclusief een korte uitleg:

Module 1

Rondleiding door Canva

Hoe maak je een account aan, waar op te letten, en waar vind je alle opties binnen Canva door middel van een rondleiding

Module 2

Aan de slag

Leer werken met bestaande templates, zelf gemaakte templates, met teksten, linkjes, lijsten en nog meer. Kortom alles wat je moet weten.

Module 3

Praktische zaken

Welke bestandstypen gebruiken, hoe designs opslaan, delen en afdrukken. En hoe kun je de mobiele Canva app gebruiken.

Bonus 1

Challenges

Test je Canva skills door middel van leuke en leerzame challenges

Bonus 2

Creeer je eigen templates & designs

Uitgebreide uitleg om eigen Instagram en Pinterest templates te maken en toe te passen op elk kanaal.

Template Pack
Gratis vrij te gebruiken template pack met 75+ templates door mij gedesigned

Bonus 3

Maak je eigen huisstijl

Mocht je nog geen huisstijl hebben, dan leer ik je hoe deze samen te stellen. Ga aan de slag met het Branding Handboek (e-book) en de video’s

Hoe werkt het precies?

De cursus vindt volledig online plaats.
Door middel van hele heldere video’s laat ik je de verschillende stappen zien waarmee jij je Canva design skills echt naar een hoger level tilt, of vanaf nul opbouwt.
Ook als je totaal geen ervaring hebt met designen, is dit een hele geschikte cursus voor je.
Je hoeft geen kennis van Canva te hebben.

Je kunt alles met de gratis versie van Canva doen, eventuele betaalde functies worden benoemd.

Er is geen vaste startdatum dus je kunt op elk moment instromen en beginnen met designen.

Je houdt voor altijd toegang tot de training, dus je kunt de lessen bekijken wanneer en zo vaak je wilt. Er is geen vaste volgorde in de content, dus bekijk wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Praktische zaken

 


Startdatum:
Er is geen vaste startdatum, je kunt beginnen wanneer jij wilt. Ook zit er geen einddatum aan de training, je houdt levenslang toegang.

 


Meteen de training kopen

Dat gaat eenvoudig via deze link https://www.sociallysanne.nl/product/canvaqueen/


Tarief
€89,- exclusief 21% btw.


Heb ik de betaalde versie van Canva nodig?
Nee dat is niet nodig. Alles dat wordt uitgelegd in de cursus is gedaan vanuit de Gratis versie van Canva. Af en toe worden er betaalde opties uitgelegd, dit wordt dan duidelijk benoemd in de video’s.
Zelf heb ik wel de betaalde versie van Canva, waar ik erg over te spreken ben. Maar ik heb geen affiliate afspraken met Canva, dus ik heb er geen belang bij als jij upgrade. Ben dus niet bang voor verkooppraatjes binnen de training.


Betalingsmogelijkheden:

Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal en CreditCard, je wordt vervolgens zo snel mogelijk handmatig toegevoegd aan de trainingsomgeving.

 

Voor wie is deze cursus?

* Voor iedereen die snel en duidelijk wil leren hoe je Canva gebruikt om zelf de mooiste designs te maken voor online content en drukwerk.

* Voor ondernemers en particulieren, VA’s, bloggers, (online) marketeers,  (web)shop eigenaren en voor iedereen die ooit content creëert en dit beter en sneller wil kunnen.

* Voor de aanpakkers die snel resultaat willen zonder hier zelf het wiel voor uit te hoeven vinden.

* Voor de doe-het-zelvers die om welke reden dan ook geen designer in willen huren, maar de touwtjes zelf in handen willen hebben. Je kunt ontzettend veel zelf in Canva, een designer inhuren kan altijd nog.

* Het maakt niet uit in welke branche je zit


Voor wie is deze cursus niet geschikt?

* Personen die al helemaal thuis zijn in Canva en weten hoe alle functies werken

* Personen die liever alles op eigen houtje uitvogelen en het oké vinden om hier heel veel tijd in te steken.

* Personen die nooit content maken.

Mijn naam is Sanne, ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant samen met mijn man en 3 kinderen (geen labrador) 😉

Ik werk al zo’n 10 jaar in social media marketing. Na de eerste 9 jaar bij enkele grotere bedrijven te hebben gewerkt, besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn eigen bedrijf te starten om zo meer mensen te kunnen helpen met de kennis die ik in die 9 jaar heb opgedaan.

Met mijn bedrijf Socially Sanne help ik ondernemers, bedrijven en bloggers met het op een auhtentieke manier inzetten van social media. Mijn missie is om kanalen zoals Instagram laagdrempeliger te maken voor iedereen, zodat je het niet ziet als een struggle, maar juist als een super leuk en interessant onderdeel van jouw bedrijf. En het creëren van goede content is daarbij van essentieel belang!

En dat is ook precies wat ik met deze cursus wil bereiken: een fijne, besloten omgeving waar ik je met behulp van duidelijke instructievideo’s en een uitgebreid e-book laat zien hoe je Canva in kunt zetten om zelf de mooiste en professioneel uitziende content maakt. Ook als je nog nooit iets hebt gedesigned, kun je de mooiste creaties maken. Beloofd 🙂 

Liefs Sanne