Canva Queen Cursus

Leer zelf stap voor stap de mooiste ontwerpen maken in Canva

In deze online Canva cursus leer je hoe je helemaal zelf professionele content kunt ontwerpen met Canva, zonder dat je hier een ervaren betaalde ontwerper voor nodig hebt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zelf maken van je eigen E-books, social media posts, website banners, infographics en nog veel meer handige ontwerpen om zowel online als offline gebruik.

Je hebt voor deze online training géén betaalde versie van Canva nodig.

Canva Cursus Shop afbeeldingen
Canva Cursus Shop afbeeldingen

In deze online Canva cursus leer je hoe je helemaal zelf professionele content kunt ontwerpen met Canva, zonder dat je hier een ervaren betaalde ontwerper voor nodig hebt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zelf maken van je eigen E-books, social media posts, website banners, infographics en nog veel meer handige ontwerpen om zowel online als offline gebruik.

Je hebt voor deze online training géén betaalde versie van Canva nodig.

Hoe tevreden ben jij over de uitstraling van je bedrijf?

Maak je zelf jouw afbeeldingen voor je website en je, social media kanalen, maar ben je eigenlijk nooit echt tevreden over het resultaat?

Als je op Instagram zit te scrollen zie je de ene na de andere mooie afbeelding voorbij komen. Waarom lukt het hen wel om écht iets moois te plaatsen en jou niet?

Je zou een professioneel ontwerper in kunnen huren, dan weet je zeker dat je het resultaat krijgt wat je hoopt. Maar dat is ook een flinke hap uit je budget. Elke maand weer.

Misschien huren ‘al die anderen’ wel een professioneel ontwerper in. Maar de kans is heel groot dat ze die afbeeldingen allemaal zelf maken. Met Canva.

Herken jij je hierin?

» Voor elke post die je op social media plaatst ben je veel te veel tijd kwijt aan het zoeken van een mooie afbeelding.

» Er zit weinig herkenning in jouw content, het is steeds weer een beetje anders dan al je vorige content. Je hebt geen duidelijke huisstijl waardoor je er ook niet echt uitspring tussen je concurrenten.

» Je vindt het leuk om zelf je afbeeldingen te maken, maar dat ziet er nooit echt uit zoals je hoopt.

» Je vindt het lastig om een nieuw programma zoals Photoshop helemaal uit te pluizen. En eerlijk gezegd vind je dat programma ook veel te duur. Net als het inhuren van een ontwerper die het voor je doet. Dat is dus geen optie.

“Ondanks dat ik al geregeld met Canva werk heb ik veel nieuwe kennis opgedaan tijdens de training. Naast alle tips over Canva geeft Sanne ook tips over de online zichtbaarheid van je bedrijf. Bijvoorbeeld over je huisstijl en brandboek, super interessant!”

Charlotte van der Linden - Personaliseerjedonut.nl

Hoe zou het voelen als…

» je enthousiast wordt van je eigen social afbeeldingen? Je ziet elke dag je feed en je website mooier en mooier worden!

» je eindelijk uitstraalt wat je wilt uitstralen met je bedrijf?

» je herkenbaar bent, en steeds een duidelijke en eigen unieke huisstijl hebt in al je beelden?

» je weer plezier krijgt in het maken van je content, waar je afbeeldingen zo’n grote rol in spelen?

Review online Canva Queen training Renate Pit Photography klein

Wat leer je in de Canva Queen Cursus?

  • In deze training leer je stap voor stap met duidelijke stap-voor-stap video instructies hoe je optimaal gebruik maakt van de gratis online design tool Canva.

 

  • Je leert hoe alle handige functies van Canva werken, hoe je de kant en klare templates, ook wel sjablonen genoemd, kunt gebruiken en volledig aan kunt passen naar jouw huisstijl.

 

  • Ook ga je je eigen templates creëren die je vervolgens oneindig kunt aanpassen en inzetten. Zie het dus als een hele handige Canva handleiding met fijne extra’s!

 

  • Canva is gewoon te  gebruiken in je internetbrowser. Je hoeft hier dus geen software voor aan te schaffen en te installeren.

 

  • Je hebt voor deze cursus zelfs geen abonnement nodig. Alles wordt uitgelegd vanuit de gratis versie van Canva. Ideaal voor als je nog niet precies weet wat je allemaal met Canva kunt!

“Sanne leert je heel eenvoudig en ongelooflijk duidelijk de meest prachtige bewerkingen te maken met jouw foto’s. Werkelijk alles neemt ze stap voor stap met je door.”

Anja Westerduin - Mosschilderijen Metiez

De onderwerpen die aan bod komen in de Canva training:

In de online Canva training vind je 5 modules die er voor zorgen dat jij Canva helemaal onder de knie krijgt, doordat je ze heel concreet kunt gebruiken tijdens het maken van je eigen designs.

Speel de video’s af terwijl je de Canva functies ontdekt, op die manier kun je heel snel en gericht alle materie helemaal eigen maken.

Hieronder vind je de modules inclusief een korte uitleg:

Module 1

Rondleiding door Canva

Hoe maak je een account aan, waar op te letten, en waar vind je alle opties binnen Canva door middel van een rondleiding

Module 2

Aan de slag

Leer werken met bestaande templates, zelf gemaakte templates, met teksten, linkjes, lijsten en nog meer. Kortom alles wat je moet weten om zelf creatief met Canva te kunnen werken.

Module 3

Praktische zaken

Welke bestandstypen kun je gebruiken, hoe kun je  designs opslaan, delen en afdrukken. En hoe kun je de mobiele Canva app gebruiken.

Module 4

Video’s verwerken in Canva

Leer hoe je video’s kun verwerken, tekst en muziek kunt toevoegen, en hoe je eigen video templates kunt maken.

Module 5

Canva Docs en Magic Write

Maak makkelijk deelbare bestanden in een handomdraai met Canva Docs. De Magic Write tool helpt je met je teksten door het AI (Artificial Intelligence) systeem.

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing

EXTRA BONUSSEN

Bonus 1

Challenges

Test je Canva skills door middel van leuke en leerzame challenges

Bonus 2

Creëer je eigen templates & designs

Uitgebreide uitleg om eigen Instagram en Pinterest templates te maken en toe te passen op elk kanaal. Dit is dus ook interessant als je geen Instagram of Pinterest gebruikt.

 

Gratis template pack met 75+ custom made templates

In deze online training krijg je niet alleen veel praktische tips en concrete uitleg over hoe Canva werkt. Je krijgt ook een volledig vrij te gebruiken Template Pakket met meer dan 75 templates voor je Instagram feed, Stories en Pinterest pins die ik voor jou heb gemaakt.

Bonus 3

Leer je eigen huisstijl maken

Mocht je nog geen herkenbare eigen huisstijl hebben, no worries. In Bonus 3: ‘Maak je eigen huisstijl’ leg ik je volledig uit hoe je dit zelf eenvoudig kunt doen. Inclusief handboek en video instructies.

Bonus 4

Korting in de template shop

Als cursist krijg jij 20% korting in mijn Template shop op alle Canva templates.

Ongelimiteerd toegang

Je hebt onbeperkt toegang tot deze training, je kunt alle lessen zo vaak kijken als je wilt, en wanneer jou uitkomt. Je hebt ook automatisch toegang tot updates en nieuwe video’s direct zodra deze toegevoegd worden.

Review Canva Queen training Andrea

“Heldere duidelijke video’s. De Challenge is een waardevol onderdeel, je gaat direct in stappen in Canva aan de gang en brengt in praktijk wat je ook in de video’s ziet!”

Renate Pit Photography

Hoe werkt de Canva training precies?

De Canva training vindt volledig online plaats.
Door middel van overzichtelijke video’s laat ik je de verschillende stappen zien waarmee jij je Canva design skills echt naar een hoger level tilt, of vanaf nul opbouwt.
Ook als je totaal geen ervaring hebt met designen, is dit een hele geschikte cursus voor je.
Je hoeft geen kennis van Canva te hebben.

 

Geen betaalde versie van Canva nodig

Wat ook fijn is, is dat je alles met de gratis versie van Canva kunt doen, eventuele betaalde functies worden benoemd. Ik heb de volledige training ook vanuit een gratis account gemaakt, zodat je precies de opties ziet zoals ze zijn in de gratis versie van Canva. het is ook niet nodig om naderhand te upgraden, Canva is gratis al enorm uitgebreid.

 

Start direct met de Canva training

Er is geen vaste startdatum dus je kunt op elk moment instromen en direct beginnen met designen. Zodra je je hebt aangemeld krijg je direct volledige toegang tot de besloten online leeromgeving. Maak dus wat tijd vrij in je agenda om in een lekker tempo door de lessen te gaan, dan ben jij aan het einde van de dag al een ware Canva designer!

Je hebt onbeperkt toegang tot de training, dus je hebt alle tijd om de lessen bekijken wanneer en zo vaak je wilt. De opbouw van de cursus begint met een rondleiding en de uitleg van basisfuncties. Maar er zit verder geen vaste volgorde in de content, dus bekijk wat jij op dat moment nodig hebt en bekijk de video’s zo vaak als je wilt, keer op keer weer.

Praktische zaken


Startdatum:

Er is geen vaste startdatum, je kunt beginnen wanneer jij wilt. Zodra je je hebt aangemeld via de webshop krijg je direct een mailtje met daarin toegang tot de afgeschermde online leeromgeving. Je kunt zelf een eigen wachtwoord aanmaken, en je eigen progressie bijhouden.


Meteen de training kopen

Dat gaat eenvoudig via de knop die je hieronder ziet staan. Je wordt doorgeleid naar de betaalpagina waar je veilig je aankoop kunt doen. Vervolgens krijg je direct toegang tot de online cursus en kun je meteen beginnen.

Heb ik de betaalde versie van Canva nodig?

Nee dat is niet nodig. Alles dat wordt uitgelegd in de cursus is gedaan vanuit de Gratis versie van Canva. Af en toe worden er betaalde opties uitgelegd, dit wordt dan duidelijk benoemd in de video’s.

Zelf heb ik wel de betaalde versie van Canva, waar ik erg over te spreken ben. Maar ben niet bang voor verkooppraatjes binnen de training.

Er is ook geen enkele noodzaak om over te stappen naar de betaalde versie van Canva, de gratis versie biedt echt heel veel mogelijkheden waarmee je enorm handig kunt werken in Canva.


Betalingsmogelijkheden:

Je kunt online bellen in een beveiligde omgeving. Betalen in termijnen is ook mogelijk. Je krijgt na aankoop direct automatisch toegang tot je eigen afgeschermde online leeromgeving.

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing 400x400-33

Voor wie is deze cursus?

* Voor iedereen die snel en duidelijk wil leren hoe je Canva gebruikt om zelf de mooiste designs te maken voor online content en drukwerk.

* Voor ondernemers zoals, VA’s, bloggers, marketeers, (web)shop eigenaren, MKB, particulieren, teams. Oftewel voor iedereen die ooit content creëert en dit beter en sneller wil kunnen.

* Voor de aanpakkers die snel resultaat willen zonder hier zelf het wiel voor uit te hoeven vinden.

* Voor de doe-het-zelvers die om welke reden dan ook geen designer in willen huren, maar de touwtjes zelf in handen willen hebben. Je kunt ontzettend veel zelf in Canva, een designer inhuren kan altijd nog.

* Het maakt niet uit in welke branche je zit


Voor wie is deze cursus niet geschikt?

* Als je al helemaal thuis bent in Canva en weet hoe alle functies werken.

* Als je nooit content hoeft te maken.

Review Canva training SOL Rotterdam SOL Leiden
Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-1

Mijn naam is Sanne, ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant samen met mijn man en 3 kinderen, 2 grasparkieten en 3 kippen.

Ik werk al sinds 2010 jaar in de online marketing. Na de eerste 9 jaar bij enkele grotere bedrijven te hebben gewerkt, besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn eigen bedrijf te starten om zo meer mensen te kunnen helpen met de kennis die ik in die 9 jaar heb opgedaan.

Met mijn bedrijf Socially Sanne help ik onderneemsters met het op een authentieke manier inzetten van content marketing. Mijn missie is om online marketing laagdrempeliger te maken voor iedereen, zodat je het niet ziet als een struggle, maar juist als een super leuk en interessant onderdeel van jouw bedrijf. En het creëren van goede content is daarbij van essentieel belang!

En dat is ook precies wat ik met deze cursus wil bieden:

Een omgeving waar ik je met behulp van duidelijke instructievideo’s laat zien hoe je Canva in kunt zetten om zelf de mooiste en professioneel uitziende content te maken.

Ook als je nog nooit iets hebt gedesigned, kun je de mooiste creaties maken.

Beloofd 🙂