Online Canva video training - Maak zelf de mooiste ontwerpen en templates
Socially Sanne - social media marketing blog met tips, trends, artikelen en video's over Instagram, Pinterest, social media, content marketing en online marketing

Leer zelf ontwerpen met Canva

In deze online Canva cursus leer je hoe je helemaal zelf professionele content kunt ontwerpen met Canva. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-books, social media posts, website banners, infographics en nog veel meer handige designs om zowel online als offline gebruik. In deze training leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de gratis online design tool Canva, de designtool voor mensen die niets van ontwerpen weten.

Je leert hoe alle handige functies van Canva werken, hoe je de kant en klare templates, ook wel sjablonen genoemd, kunt gebruiken en volledig aan kunt passen naar jouw huisstijl. Ook ga je je eigen templates creëren die je vervolgens oneindig kunt aanpassen en inzetten. Zie het dus als een hele handige Canva handleiding met fijne extra’s!

In deze online training krijg je niet alleen veel praktische tips en concrete uitleg over hoe Canva werkt. Je krijgt ook een volledig vrij te gebruiken Template Pakket met meer dan 75 templates voor je Instagram feed, Stories en Pinterest die ik voor jou heb gemaakt.

Mocht je nog geen duidelijke eigen huisstijl hebben, no worries. In de Bonus 3: ‘Maak je eigen huisstijl’ leg ik je volledig uit hoe je dit zelf eenvoudig kunt doen.

Je houdt altijd toegang tot deze training, dus je kunt alle lessen zo vaak kijken als je wilt, en wanneer jou uitkomt.

Review online Canva Queen training Renate Pit Photography klein

“Sanne leert je heel eenvoudig en ongelooflijk duidelijk de meest prachtige bewerkingen te maken met jouw foto’s. Werkelijk alles neemt ze stap voor stap met je door.”

Anja Westerduin - Mosschilderijen Metiez

De onderwerpen die aan bod komen:

In de online training vind je 6 modules die er voor zorgen dat jij Canva helemaal onder de knie krijgt, doordat je ze heel concreet kunt gebruiken tijdens het maken van je eigen designs.

Speel de video’s af terwijl je de Canva functies ontdekt, op die manier kun je heel snel en gericht alle materie helemaal eigen maken.

Hieronder vind je de modules inclusief een korte uitleg:

“Heldere duidelijke video’s. Challenge is een waardevol onderdeel, je gaat direct in stappen in Canva aan de gang en brengt in praktijk wat je ook in de video’s ziet!”

Renate Pit Photography

Module 1

Rondleiding door Canva

Hoe maak je een account aan, waar op te letten, en waar vind je alle opties binnen Canva door middel van een rondleiding

Module 2

Aan de slag

Leer werken met bestaande templates, zelf gemaakte templates, met teksten, linkjes, lijsten en nog meer. Kortom alles wat je moet weten.

Module 3

Praktische zaken

Welke bestandstypen gebruiken, hoe designs opslaan, delen en afdrukken. En hoe kun je de mobiele Canva app gebruiken.

Bonus 1

Challenges

Test je Canva skills door middel van leuke en leerzame challenges

Bonus 2

Creeer je eigen templates & designs

Uitgebreide uitleg om eigen Instagram en Pinterest templates te maken en toe te passen op elk kanaal.

Template Pack
Gratis vrij te gebruiken template pack met 75+ templates door mij gedesigned

Bonus 3

Maak je eigen huisstijl

Mocht je nog geen huisstijl hebben, dan leer ik je hoe deze samen te stellen. Ga aan de slag met het Branding Handboek (e-book) en de video’s

Hoe werkt het precies?

De Canva cursus vindt volledig online plaats.
Door middel van overzichtelijke video’s laat ik je de verschillende stappen zien waarmee jij je Canva design skills echt naar een hoger level tilt, of vanaf nul opbouwt.
Ook als je totaal geen ervaring hebt met designen, is dit een hele geschikte cursus voor je.
Je hoeft geen kennis van Canva te hebben.

Wat ook fijn is, is dat je alles met de gratis versie van Canva kunt doen, eventuele betaalde functies worden benoemd. Ik heb de volledige training ook vanuit een gratis account gemaakt, zodat je precies de opties ziet zoals ze zijn in de gratis versie van Canva. het is ook niet nodig om naderhand te upgraden, Canva is gratis al enorm uitgebreid.

Er is geen vaste startdatum dus je kunt op elk moment instromen en beginnen met designen.

Je houdt voor altijd toegang tot de training, dus je kunt de lessen bekijken wanneer en zo vaak je wilt. Er is geen vaste volgorde in de content, dus bekijk wat jij op dat moment nodig hebt.

 

“Ondanks dat ik al geregeld met Canva werk heb ik veel nieuwe kennis opgedaan tijdens de training. Naast alle tips over Canva geeft Sanne ook tips over de online zichtbaarheid van je bedrijf. Bijvoorbeeld over je huisstijl en brandboek, super interessant!”

Charlotte van der Linden - Personaliseerjedonut.nl

Praktische zaken


Startdatum:
Er is geen vaste startdatum, je kunt beginnen wanneer jij wilt. Zodra je je hebt aangemeld via de webshop krijg je direct een mailtje met daarin toegang tot de afgeschermde online leeromgeving. Je kunt zelf een eigen wachtwoord aanmaken, en je eigen progressie bijhouden.
Ook zit er geen einddatum aan de training, je houdt voor altijd toegang zolang de training bestaat.


Meteen de training kopen

Dat gaat eenvoudig via deze link. Vervolgens krijg je direct toegang tot de online cursus en kun je meteen beginnen.


Tarief
De eenmalige kosten voor deze Canva cursus zijn €89,- ex 21% btw.


Heb ik de betaalde versie van Canva nodig?
Nee dat is niet nodig. Alles dat wordt uitgelegd in de cursus is gedaan vanuit de Gratis versie van Canva. Af en toe worden er betaalde opties uitgelegd, dit wordt dan duidelijk benoemd in de video’s.
Zelf heb ik wel de betaalde versie van Canva, waar ik erg over te spreken ben. Maar ben niet bang voor verkooppraatjes binnen de training.

Er is ook geen enkele noodzaak om over te stappen naar de betaalde versie van Canva, de gratis versie biedt echt heel veel mogelijkheden waarmee je enorm handig kunt werken in Canva.


Betalingsmogelijkheden:

Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal en CreditCard. Je krijgt na aankoop direct automatisch toegang tot je eigen afgeschermde online leeromgeving.

 

Voor wie is deze cursus?

 

* Voor iedereen die snel en duidelijk wil leren hoe je Canva gebruikt om zelf de mooiste designs te maken voor online content en drukwerk.

* Voor ondernemers en particulieren, VA’s, bloggers, marketeers,  (web)shop eigenaren, MKB, en voor iedereen die ooit content creëert en dit beter en sneller wil kunnen.

* Voor de aanpakkers die snel resultaat willen zonder hier zelf het wiel voor uit te hoeven vinden.

* Voor de doe-het-zelvers die om welke reden dan ook geen designer in willen huren, maar de touwtjes zelf in handen willen hebben. Je kunt ontzettend veel zelf in Canva, een designer inhuren kan altijd nog.

* Het maakt niet uit in welke branche je zit


Voor wie is deze cursus niet geschikt?

* Personen die al helemaal thuis zijn in Canva en weten hoe alle functies werken

* Personen die liever alles op eigen houtje uitvogelen en het oké vinden om hier heel veel tijd in te steken.

* Personen die nooit content maken.

Review Canva training SOL Rotterdam SOL Leiden

Mijn naam is Sanne, ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant samen met mijn man en 3 kinderen (geen labrador) 😉

Ik werk al zo’n 10 jaar in social media marketing. Na de eerste 9 jaar bij enkele grotere bedrijven te hebben gewerkt, besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn eigen bedrijf te starten om zo meer mensen te kunnen helpen met de kennis die ik in die 9 jaar heb opgedaan.

Met mijn bedrijf Socially Sanne help ik ondernemers, bedrijven en bloggers met het op een auhtentieke manier inzetten van social media. Mijn missie is om kanalen zoals Instagram laagdrempeliger te maken voor iedereen, zodat je het niet ziet als een struggle, maar juist als een super leuk en interessant onderdeel van jouw bedrijf. En het creëren van goede content is daarbij van essentieel belang!

En dat is ook precies wat ik met deze cursus wil bereiken: een fijne, besloten omgeving waar ik je met behulp van duidelijke instructievideo’s en een uitgebreid e-book laat zien hoe je Canva in kunt zetten om zelf de mooiste en professioneel uitziende content maakt. Ook als je nog nooit iets hebt gedesigned, kun je de mooiste creaties maken. Beloofd 🙂 

Liefs Sanne 

×