Vraag de gratis 4-daagse Pinterest training aan - Socially Sanne
2 Aan de slag met Pinterest voor je bedrijf - vraag de Gratis Pinterest Essentials mini training aan

Waarom Pinterest inzetten voor je bedrijf?

 

Pinterest is een enorm fijn kanaal om inspiratie te zoeken voor je interieur, trends of heerlijke recepten. Maar wist je dat Pinterest ook enorm interessant is om zakelijk in te zetten voor je onderneming?

Dagelijks krijg ik tientallen bezoekers op mijn website via Pinterest, die ik vervolgens kan omtoveren tot warme leads en betalende klanten. Klinkt interessant, toch? Dit kun jij ook!

Maar waar begin je nou precies als je de overstap maakt van privé naar zakelijk?

Ik heb een gratis 4-daagse mini training gemaakt waarin ik je helemaal bij de hand neem in dit proces. Er zijn namelijk een paar hele belangrijke stappen die je eerst helder moet hebben. Je leert deze stappen in deze gratis Pinterest Essentials mini training.

Ontvang de gratis Pinterest Essentials mini training direct in je mailbox!

Meld je aan voor de Pinterest Essentials

De komende 4 dagen ontvang je van mij een mail met een link naar de belangrijkste stappen om te zetten voordat je met Pinterest gaat starten.

Als je Pinterest zakelijk wilt inzetten zijn er namelijk een aantal belangrijke zaken die je vooraf helder wilt hebben. Anders wordt het hoe dan ook met losse flodder schieten. En dat wil je niet!

Vul je gegevens in, dan krijg je de lessen vanzelf in je mailbox!

Vraag de gratis training aan 👇🏻👇🏻

Pinterest Essentials mini training

Leer een stevige & onmisbare basis neer te zetten voor Pinterest marketing (nog voordat je met de knopjes aan de slag gaat)

E-mail nieuwsbrief ontvangen*
2 Aan de slag met Pinterest voor je bedrijf - vraag de Gratis Pinterest Essentials mini training aan
×