Socially Sanne - social media marketing blog met tips, trends, artikelen en video's over Instagram, Pinterest, social media, content marketing en online marketing

Gratis 4-daagse Pinterest Training

Klanten aantrekken zonder iedere dag online actief te moeten zijn

Ontdek wat je nodig hebt om Pinterest in te zetten, zodat jij klanten aantrekt zonder dat je online aanwezig bent.

Je leert het in deze gratis Pinterest training

Je leert het in deze gratis Pinterest training

✓ Ontdek de verschillen tussen Pinterest en Instagram

✓ Leer hoe je content maakt die geschikt is voor Pinterest

✓ En waarom Pinterest zakelijk inzetten heel anders is dan privé gebruik

pinterest essentials gratis pinterest cursus

Vraag gratis 4-daagse Pinterest training aan

Dank je wel voor je online Pinterest cursus van 4 dagen, het heeft een plezierige opzet en ik heb er een aantal waardevolle punten uit kunnen halen! 
Ik heb er in ieder geval veel zin in gekregen. 
Nogmaals dank. 
Gr. Sandra 

Heb je eigenlijk wel eens tijd over in je werkweek?

Hoe zou het zijn als je continue je doelgroep bereikt en daardoor meer tijd over houdt voor andere taken binnen je bedrijf, je gezin of eindelijk meer tijd voor jezelf?

Maar dan zónder elke dag maar steeds online te hoeven zijn?

Wil je dat jouw bedrijf ook nieuwe potentiele klanten aantrekt terwijl jij op vakantie bent, ligt te Netflixen op de bank of terwijl je je klanten helpt?

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar met Pinterest kan dat.

Dagelijks krijg ik tientallen bezoekers op mijn website via Pinterest, die ik vervolgens kan omtoveren tot warme leads en betalende klanten.

Klinkt interessant, toch? Dit kun jij ook!

Maar waar begin je nou precies als je de overstap maakt van privé naar zakelijk? Want zelf wat leuke kapsels en lekkere recepten bewaren op Pinterest is heel wat anders dan Pinterest inzetten voor je bedrijf.

In deze gratis Pinterest training neem ik je de komende 4 dagen helemaal bij de hand in dit proces. Er zijn namelijk een paar hele belangrijke stappen die je eerst helder moet hebben. Je leert deze stappen in deze gratis Pinterest Essentials training.

Ontvang de Pinterest Essentials

De komende 4 dagen ontvang je van mij een mail met een link naar de belangrijkste stappen om te zetten als je met Pinterest gaat starten.

Zo zorg je er voor dat je direct een goede start maakt, en niet je tijd zit te verknoeien.

Vul je gegevens in, dan krijg je de lessen direct in je mailbox
No worries, je gegevens zijn veilig bij mij.

Even onder ons…

Eigenlijk zag je het anders voor je toen je je onderneming startte. True?

Je wist heus wel dat er tijd in gaat zitten om je doelgroep te bereiken en je aanbod te verkopen. Maar dat je hiervoor elke dag op je stories moet verschijnen en telkens weer  gesprekjes moet aanknopen met wildvreemden in de DM’s… pffff… dat zag je niet aankomen.

Het kan ook anders.

Hoe fijn zou het zijn als jij toch zichtbaar bent zonder dat je elke dag weer aanwezig hoeft te zijn op Instagram en Facebook?
Pinterest zorgt er voor dat jouw berichten niet alleen een paar uur na het plaatsen zichtbaar zijn (zoals op Instagram, en Facebook het geval is). Pinterest toont jouw berichten ook maanden, vaak zelfs jaren later nog steeds aan jouw doelgroep.

En je hoeft niet online te zijn op de tijdstippen dat jouw berichten online worden geplaatst, wat op social media wel nodig is om überhaupt opgemerkt te worden door het algoritme.

Bedenk je eens hoeveel tijd je hiermee bespaart…

Dankzij Pinterest kun je een business creëren waarin je kunt genieten van de voordelen van het ondernemerschap en niet dagelijks bezig hoeft te zijn met je marketing.

Nu wil je weten wat er voor nodig is om op een makkelijjke manier je doelgroep te bereiken via Pinterest. Welke content is hier voor geschikt? Wat is er zo verschillend aan Pinterest inzetten voor je bedrijf of voor privé? Wat is er anders aan Pinterest dan aan Instagram of Facebook?

Door middel van deze 4-daagse gratis training neem ik je stap voor stap mee in wat er nodig is om succesvol gebruik te maken van Pinterest voor jouw onderneming.

Gratis Pinterest Cursus Socially Sanne

Na het volgen van deze gratis 4-daagse Pinterest training…

✅ Weet je of Pinterest geschikt is voor jouw onderneming (99% van de gevallen is dat zeker zo)

✅ Weet je wat het verschil is tussen Pinterest en Instagram (waar het vaak juist mis gaat)

✅ Waarom Pinterest geen social media is, maar wat dan wel en wat dat betekent voor je strategie

✅ Weet je welke soorten content wél en níet geschikt zijn voor Pinterest

✅ Snap je waarom Pinterest ook interessant is als je net bent gestart als ondernemer

✅ Begrijp je in welke fase van de klantreis jouw doelgroep Pinterest gebruikt

✅ Is het helemaal helder dat Pinterest niet alleen voor beauty, food en travel businesses is

✅ Ben je er van overtuigd dat Pinterest ook voor jou geschikt is voor jouw bedrijf

 

Vraag de gratis Pinterest training aan en start direct met Pinterest

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-1

Wie ben ik?

In 2010 ben ik vanuit mijn HBO Communicatie studie aan het werk gegaan bij een grote reisorganisatie. Dat was in de tijd dat ze net voorzichtige stapjes op Facebook zetten, en aan mij de eer om de social media kanalen leven in te blazen.
Dit heb ik jarenlang vol liefde en enthousiasme gedaan, ik was meteen verkocht!

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik wilde meer. En ook al hadden mijn man Rick en ik inmiddels 2 kinderen gekregen (Liz en Stef), ik voelde aan alles dat er meer in zat.

Ik zegde na 6 jaar mijn baan op en ging bij de grootste fabrikant van babyautostoeltjes aan de slag als social media specialist – regio Europa.
Vanuit het hoofdkantoor was ik het aanspreekpunt voor al mijn collega’s binnen Europa. Ik hielp ze op weg met hun volledige content strategie, gaf trainingen en draaide grote advertentiecampagnes.

Ik vond het fantastisch, maar de werkdruk was enorm. Inmiddels hadden we een 3e kindje er bij, Max, en het combineren van mijn gezin met een drukke baan begon langzaam zijn tol te eisen.

Rick had me al een paar keer eerder aangespoord om voor mezelf te beginnen, maar nooit nam ik het echt heel serieus.

Tot er ergens in 2018 iets klikte.

Waarom niet, dacht ik? Ik heb niet veel meer nodig dan een laptop, dus wat kan ik verliezen?
Zo gezegd zo gedaan. Ik ging langzaam aftasten wat ik zoal kon doen, want ja werken in loondienst is toch wel even andere koek dan het ondernemerschap!

Maar al snel was ik verkocht. Ik vond het fantastisch om andere onderneemsters te kunnen helpen met iets wat voor mij voelde alsof iedereen er toch alles al van af wist. Niet dus. Er speelden zoveel vragen over hoe je Pinterest inzet voor je bedrijf, welke rol het kanaal kan spelen voor je groei, en hoe je converterende content voor Pinterest maakt.
Langzaam kreeg ik mijn eerste klanten en kreeg het steeds meer vorm.

Maar in de tussentijd werkte ik nog steeds 32 uur en zat ik 6 uur per week in de auto.

Ik was kapot!

Na lange gesprekken met manlief besloten we samen dat ik per januari volledig voor mezelf zou starten. Dat betekende dat de kinderen niet meer naar de naschoolse opvang hoefden, en ik veel meer thuis zou zijn.
In oktober zegde ik mijn baan op en sinds januari 2019 begon mijn echte avontuur!

FLASH FORWARD NAAR VANDAAG

Inmiddels heb ik al honderden onderneemsters mogen helpen hun bedrijf te laten groeien met behulp van Pinterest marketing.

Ook ben ik er achter dat ik het dus echt heel tof vind om online trainingen te maken, vandaar ook deze gratis training, waarmee ik je hoop te inspireren om Pinterest in te zetten voor jouw bedrijf.

 

Vraag gratis 4-daagse Pinterest training aan