Socially Sanne - social media marketing blog met tips, trends, artikelen en video's over Instagram, Pinterest, social media, content marketing en online marketing

Krijg jouw content niet de aandacht die het nodig heeft?

F•ck de smoesjes, maak tijd om áán je bedrijf te werken

Ben je op zoek naar manieren om meer aandacht te krijgen voor jouw content? Maak dan tijd vrij voor jouw bedrijf en stop met excuses verzinnen.

De Content Club Community is de oplossing voor jou als je jouw bedrijf online wilt laten groeien en je focus wilt behouden.

In de Content Club Community leer je gericht aan jouw bedrijf te werken, doe je volop content inspiratie op en verbeter je jouw content vaardigheden om jouw bedrijf te laten groeien.

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-41

Jouw bedrijf is serious business, géén hobby

Je bent niet gaan ondernemen voor de hobby

Jouw onderneming is je kindje, en je doet er dan ook alles aan om het succesvol te maken. Maar je mist een bepaalde focus en een stok achter de deur om dat waar te maken.

Jouw agenda zit vol met andere afspraken en werkzaamheden, waardoor jouw content structureel achterblijft. Op de momenten dát je iets post, gaat je boodschap alle kanten op en daardoor weten jouw potentiële klanten niet waarvoor ze bij jou moeten zijn.

De Content Club kan je hierbij helpen

In dit membership leer je hoe je slim online marketing kunt inzetten, zodat je jouw doelgroep aanspreekt en nieuwe klanten aantrekt. Elke twee maanden staat er een belangrijk onderwerp centraal, waarbij we diep op het onderwerp ingaan en strategische stappen zetten.

Zo hebben we onderwerpen behandeld zoals goed doelgroeponderzoek doen, productief werken aan je content, een gratis weggever maken, website-optimalisatie en starten met Pinterest-marketing.

Op deze manier pakken we elk onderwerp stevig aan en loop je niet achter de feiten aan. Je hebt direct toegang tot alle voorgaande thema’s en kiest zelf welk thema jou het meest aanspreekt. Je loopt dus nooit achter op de rest, iedereen volgt haar eigen tempo.

Content Club Community review
Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-87

Jij zoekt geen uitgebreide online training

Dat gaat je namelijk niet helpen als je er vervolgens toch niets mee doet. Het gaat erom dat je doorpakt. En de Content Club helpt je hierbij.

Stel je voor dat je over drie maanden, een half jaar of een jaar gerichte stappen hebt gezet op verschillende vlakken binnen je business en niet langer losse flodders schiet.

Hoeveel makkelijker wordt jouw leven als je precies weet wie jouw doelgroep is en deze persoon raakt met jouw content?

Hoeveel betekent het voor jouw bedrijf als jouw doelgroep jou weet te vinden door de sterke content die jij deelt?

Je doet het niet alleen

In de Content Club sta je er niet meer alleen voor. Je bent samen met andere gedreven ondernemers die resultaten willen zien uit hun werk.

We hebben allemaal hetzelfde doel: onze business laten groeien zodat we nog meer mensen kunnen helpen.

Heb je hulp nodig of wil je ideeën delen? Dat kan in de Content Club Community. Hier werk je aan de belangrijkste onderwerpen binnen jouw bedrijf en krijg je een zetje in de juiste richting.

Content Club Review Sabine Lansbergen
Socially Sanne - Pinterest marketing - volg een training of Pinterest management uitbesteden

Waarom zou je deelnemen aan de Content Club?

Als ondernemer kan het eenzaam voelen om alles in je eentje te moeten doen. Je mist soms een collega om ideeën mee uit te wisselen, een stok achter de deur om door te pakken of simpelweg een duwtje in de juiste richting. Herkenbaar?

Het gevolg is dat je vaak bezig bent met duizend dingen tegelijk, waardoor je het overzicht verliest en soms zelfs helemaal stil komt te staan.

Maar hoe kun je dan verder groeien en je dromen realiseren?

Daarom is de Content Club in het leven geroepen. We maken het simpel, concreet en actiegericht. Hier kun je al je vragen stellen en samen sparren en brainstormen over verschillende thema’s binnen content marketing, zoals het scherp maken van je doelgroep, het beter vindbaar maken van je website en gestructureerd werken.

Het resultaat? Jij blijft gefocust en maakt stappen, in plaats van dat je alle ballen omhoog wilt houden. Want uiteindelijk gaat dat een keer mis.

Jij bent ongetwijfeld goed in je eigen vak, maar het overbrengen van jouw expertise naar potentiële klanten kan een uitdaging zijn. Daarom is de Content Club de perfecte plek om te leren en te doen. Je krijgt niet alleen theoretische kennis, maar vooral ook praktische tips en handvatten die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

Door actief deel te nemen aan de Content Club, blijf je in de actiemodus en kom je verder. Daarnaast bouw je een waardevol netwerk op van gelijkgestemde ondernemers en krijg je de ondersteuning en accountability die je nodig hebt om te groeien, zowel als ondernemer als persoon.

Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review
Content Club Community review

Jij bent vooral goed in je eigen vak, maar hoe je dit over kunt brengen op je potentiële klanten is nog een aandachtspuntje

Ok, even praktisch. Wat gaan we doen?

Het doel van de Content Club is dat jij scherp blijft en actie onderneemt. Dat betekent dat ik je niet ga overladen met kennis en opdrachten. Daar heb jij niets aan, want dan wordt het alleen nog maar een grotere drempel om aan de slag te gaan.

Wel geef ik je elke maand de tools waarmee jij stappen kunt blijven zetten, zonder dat dit enorm veel tijd van je vraagt. Je hebt tenslotte al genoeg te doen als ondernemer.

Onderstaande onderdelen kun je verwachten:

Masterclasses door mij

We nemen steeds 1 thema waar we gedurende 2 maanden induiken. Tijdens deze periode geef ik minimaal 1 a 2 live masterclasses via Zoom. Het doel van de masterclasses is niet alleen om je iets te leren, maar vooral om je in de actiestand te zetten. Ik koppel dus altijd een aantal opdrachten of actiepunten aan de masterclass zodat je ook echt stappen gaat maken.

Het is geen probleem om tussentijds in te stromen, je krijgt tdirect toegang tot de opnames van voorgaande masterclasses.

Besloten community omgeving

Je krijgt toegang tot mijn besloten Facebook groep en de online community omgeving. Je vindt hier alle materialen zoals replays, checklists en opdrachten zodat je aan de slag blijft gaan. De afgelopen 12 jaar heb ik als online marketeer zowel in loondienst als als zelfstandige voor duizenden euro’s geinvesteerd in trainingen, opleidingen en coaching. De kennis die ik daarin én op de werkvloer heb geleerd geef ik jou in dit membership.

Ik ga je niet overladen met informatie, daar heb je niets aan. Ik houd het graag praktisch en concreet zodat jij er het meeste uithaalt.

Stel je vragen

Loop je ergens tegenaan of heb je een andere prangende vraag? Stel ze op elk moment in de Facebook groep. Hierdoor blijf je betrokken bij het proces en doordat het zo laagdrempelig is stel je sneller een vraag waarop je een antwoord krijg van een expert.

Stok achter de deur

Wat ik merk bij mijn klanten (en soms bij mezelf ook) is dat het zelfstandig volgen van een online training vaak onvoldoende stok achter de deur biedt. Je begint ergens aan, maar snel merk je dat het op de achtegrond verdwijnt door andere taken.
Nu heb je een team aan ‘collega’s’ aan je zijde die je helpen om dit keer wél door te pakken!

Masterclass door gast expert

Als ik voel dat het een waardevolle toevoeging is nodig ik een gast expert uit die past bij het thema van die maand. De experts geven bijvoorbeeld een extra verdiepende masterclass. Je krijgt achteraf altijd een opname waar toegang tot houdt zolang je lid bent van het membership.
Natuurlijk mag je jezelf ook aanbieden als gasttrainer.

Maak nieuwe connecties

Ben je op zoek naar een business buddy, een accountabilty maatje of wil je gewoon meer connecties maken omdat het ondernemerschap soms ook gewoon best eenzaam kan zijn? Maak dan gebruik van de online omgeving. Ik vind het heerlijk als er onderling connecties worden gemaakt en mooie nieuwe contacten ontstaan!

Contact met mij

Ik vind het belangrijk voor jou om te weten dat ik zelf degene ben die het membership runt. Ik ben een onwijze doe-het-zelver als ondernemer zijnde, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik alles uitbesteed en er geen persoonlijke connectie is.

Pitch jezelf en jouw aanbod

In de online omgeving kun je jouw aanbod pitchen zodat je uit het membership ook weer nieuwe klanten kunt aantrekken. Ben je zelf op zoek naar hulp, dan kun je daar ook via deze weg naar op zoek. Zo helpen we elkaar groeien.

Extra’s

Elke maand bekijk ik op welke manier ik jou het beste kan helpen om stappen te blijven zetten. Het kan dus zijn dat je de ene maand nog extra templates of checklists van me krijgt, dat we een korte challenge doen of ‘Hot Seats’ waarin ik feedback geef op werk van leden. Elke maand is de vorm dus nog een beetje een verrassing, maar ik beloof je dat het hoe dan ook waardevol is!

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je actief mee doet

✔️ Je leert niet alleen, je gaat ook dóen. Alleen zo ga je resultaat zien. En je doet het niet alleen, dat houdt je gemotiveerd.

✔️ Je komt en blijft in de actiestand. Hierdoor komen veel ondernemers vaak niet verder. Ze denken meer dan dat ze doen. Dat gaan we samen doorbreken.

✔️ Naast de actiestand is er ruimte voor rust en flow. Volg je eigen tempo, dat is voor iedereen anders. Ongeacht wanneer je instapt, je ligt nooit achter op de rest.

✔️ Je leert niet alleen waarom je iets moet doen, maar vooral hoe. Hierdoor ga je resultaten zien.

✔️ Je zet gerichte stappen die echt iets bijdragen aan je bedrijf. Er is genoeg wat je allemaal kunt doen, maar niet altijd hoeft te doen. In het membership richten we op die acties die lange termijn en ontwikkeling groei ondersteunen.

✔️ Je bouwt een waardevol netwerk op. Doordat je actief de connectie op kunt zoeken met andere leden werk je aan een heel waardevol netwerk wat je nieuwe klanten op kan leveren.

✔️ Je staat er niet meer alleen voor. Je krijgt er direct een groep collega’s, accountabilty partners en sparringpartners bij. Priceless.

✔️ Je wordt op meerdere vlakken uitgedaagd. Hierdoor groei je niet alleen als ondernemer, maar ook als persoon. Je kunt met een veilig gevoel uit je vertrouwde bubbel stappen.

 

De investering voor de Content Club Community is 37,- ex btw per maand

Voor dit bedrag krijg je ook direct toegang tot alle masterclasses van de afgelopen maanden. Je zit nergens aan vast, en kunt maandelijks opzeggen. Indien je je afmeldt kun je altijd later weer lid worden.

Deze onderwerpen zijn al aan bod gekomen:

✔️ Hoe doe je nou echt goed doelgroeponderzoek? Incl. werkboek

✔️ Zo kun je snel veel content ideeën verzinnen

✔️ Hoe kun je je doelgroep verleiden met de juiste woorden?

✔️ Zo maak je een gratis weggever

✔️ Je weggever verspreiden via e-mailmarketing

✔️ Starten met adverteren op Facebook & Instagram + e-guide

✔️ Productief omgaan met je content

✔️ Ondernemen volgens het ritme van de maan

✔️ Productiever werken en meer uit je dag halen

✔️ Hoe optimaliseer je je website voor je bezoeker?

✔️ Website Q&A en website reviews

✔️ Aan de slag met zakelijk bloggen + checklist

✔️ Story selling – zo vertel je een goed verhaal

✔️ Vele Q&A’s over diverse uiteenlopende onderwerpen

 

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Content Club?

Voor alle ondernemers die resultaat willen halen uit hun content. Je bent net gestart met je onderneming, of je draait al een aantal jaartjes mee maar voelt dat er meer in zit.  Je hebt al het een en ander geprobeerd, maar je ziet nog weinig resultaat. Je voelt dat je niet helemaal thuis bent in de online wereld, maar weet dat het belangrijk is om niet stil te blijven staan.

Of je merkt dat je focus niet genoeg bij je online kanalen en met name je content ligt, waardoor groeien lastig is. Je zoekt een stok achter de deur en like minded people om lekker mee te kunnen sparren.

In de Content Club vind je een grote diversiteit aan ondernemers. Zo zijn er online dienstverleners, maar ook webshop eigenaren en lokale ondernemers.

Wat als ik niet bij de Q&A of masterclass kan zijn?

Je ontvangt achteraf een opname in de online omgeving. Zolang je lid bent kun je deze onbeperkt terugkijken.

Van de Focus uurtjes worden geen opnames gemaakt. Deze momenten zijn bedoeld om heel gericht aan je content te werken en in de actiestand te komen, niet om nog meer informatie op te slurpen.

Wanneer zijn de live sessies?

De afgelopen maanden hebben we in de Content Club veel getest met verschillende dagen en tijdstippen. Hieruit was overduidelijk dat de vrijdagochtend tussen 09:00 en 11:00 uur het best uit kwam.

Om het makkelijk te houden vinden dan ook alle live sessies op vrijdagochtend plaats tussen 09:00 en 11:00 uur. Je ontvangt steeds voorafgaand aan de nieuwe maand een overzicht met datums van de maanden erop.

Het kan zijn dat gasttrainingen op een andere dag en tijdstip plaatsvinden, afhankelijk van de agenda van de gasttrainer.

Ook ontvang je overal een opname van zodat je deze altijd terug kunt kijken zolang je lid bent van het membership (behalve van de focus uurtjes).

Word mijn abonnement automatisch verlengd?

Je kunt je na op elk moment afmelden. Meld je je niet af, dan wordt je abonnement automatisch verlengd. Je ontvangt elke maand een herinnering per e-mail voordat de volgende termijn wordt afgeschreven, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Afmelden gaat heel simpel, stuur mij een mailtje waarin je aangeeft dat je je wil afmelden, dan regel ik het direct voor je.

Ik ga je niet bestoken met allerlei vragen waarom je je afmeldt, en ik ga je al helemaal niet overhalen om te blijven. Daar heb ik zelf een grote hekel aan, dus dat doe ik jou niet aan.

Het is echt heel laagdrempelig dus om een maandje mee te doen om te zien of het iets voor jou is.

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-1

Even voorstellen

Hi, ik ben Sanne Raaimakers en het is mijn missie om online onderneemsters te helpen hun onderneming op de kaart te zetten.

Als klein meisje vond ik het al heerlijk om bezig te zijn met content. Natuurlijk had ik op dat moment geen flauw idee dat dat zo heette. Ik maakte tijdschriften voor onze uit de hand gelopen hobby ‘De Stokpaarden-club’ (A4tjes aan elkaar geniet en vol geplakt en getekend met allerlei paardenplaatjes met bijpassende verhalen).

Ik wist al op jonge leeftijd dat het delen van verhalen en informatie bij me pastte. Niet zo gek dat ik koos voor de HBO studie Communicatie. Na mijn studie ging ik werken op de marketingafdeling bij Vacansoleil Camping Holidays. Ik was verantwoordelijk voor de social media kanalen, en ik was direct verkocht. Wat een toffe job!

5 jaar en inmiddels 3 kinderen verder besloot ik me verder te ontwikkelen in mijn werk, en werd ik aangenomen bij Maxi-Cosi. Door de wereldwijde focus van dit bedrijf werkte ik met collega’s over de hele wereld. ik was binnen mijn team verantwoordelijk voor alle social media marketing voor heel Europa. Dat hield in dat ik veel marketingcampagnes uitdacht en uitwerkte, collega’s trainde, content creeerde en veel sparde met diverse teams. Zo heb ik een brede kennis opgedaan op niet alleen gebied van social media marketing, maar ook e-mailmarketing, sales, website ontwerp en techniek, ecommerce en klantenservice.

Deze kennis neem ik nog elke dag mee in mijn eigen bedrijf, waardoor ik inmiddels
– honderden ondernemers heb geholpen met hun content marketing en de groei van hun online bedrijf
– organisch ruim 3.000 Instagram volgers heb gegenereerd
– een duurzame content basis voor mijn bedrijf heb gebouwd waardoor het elke dag groeit
– mijn baan in loondienst heb verruild om fulltime aan mijn onderneming te werken
– elke dag mijn kinderen uit school kan halen
– zelfs kan helpen met luizenpluizen op school ?
– meer rust in mijn hoofd heb en me veel meer ‘aanwezig’ voel in plaats van altijd maar te rennen en vliegen

En ik wil jou hier ook mee helpen. Want ik begrijp als geen ander dat de focus niet op 1 ding moet liggen, maar dat alles juist naadloos op elkaar aansluit. Daar gaan we ons op richten in de Content Club. Doe je mee?