EBOOK CANVA TEMPLATE

Maak in een handomdraai een professioneel Ebook als weggever

Ideaal voor coaches, therapeuten, trainers, marketeers en andere online dienstverleners

Socially Sanne Shop Ebook Nude Template Canva

De simpelste manier om een digitaal Ebook te creëren als weggever, zonder een ontwerper in te hoeven huren

Een gratis weggever is een geweldige manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf en te laten zien wat je te bieden hebt. Door het aanbieden van waardevolle informatie in de vorm van bijvoorbeeld een Ebook, geef je iets terug aan je doelgroep en zet je jezelf neer als een autoriteit binnen je vakgebied. Bovendien creëer je hierdoor een positieve ervaring en een gevoel van goodwill bij potentiële klanten.

Maar waarom zou je als ondernemer iets gratis weggeven? Het antwoord is simpel: om vertrouwen op te bouwen en relaties op te bouwen met je doelgroep. Door waardevolle informatie te delen en te laten zien dat je echt om hun behoeften geeft, kun je een band met hen opbouwen. Als ze dan later besluiten om een product of dienst van je te kopen, zullen ze eerder voor jou kiezen omdat ze je al kennen, een klik voelen en je vertrouwen.

Dus, waar wacht je nog op? Maak binnen no time een professionele weggever met dit Canva Ebook template en deel deze met je doelgroep. Super eenvoudig aan te passen met de gratis versie van Canva.

Socially Sanne Shop Ebook Nude Template Canva

Stap 1: Krijg datgene wat je nodig hebt

Krijg precies wat je nodig hebt in plaats van overwhelmed te raken door honderden pagina’s die je toch niet gebruikt

Stap 2: Importeer het sjabloon naar Canva

Klik op de link in de bevestigingsmail om je sjablonen direct te openen in je eigen Canva account

Stap 3: Pas het aan naar jouw huisstijl

Je kunt de sjablonen super aanvoudig aanpassen naar jouw huisstijl. Drag & drop je eigen foto’s en logo, en maak gebruik van je eigen lettertypes en kleuren.

Klaar met urenlang zitten pielen in Word (of Paint, nog erger).

Gun jezelf een kant en klaar Ebook template en bespaar uren tijd

voorbeeld cover handleiding

INCLUSIEF STAP VOOR STAP HANDLEIDING

 

✔️ TUTORIAL

Alle templates komen met een stap-voor-stap PDF handleiding zodat je direct zelf aan de slag kunt. De handleiding zorgt er voor dat je exact weet hoe je de templates kunt gebruiken. Van het openen tot de link tot het aanpassen naar jouw huisstijl.

 

✔️ SUPPORT

Kom je er toch niet uit? Stuur een mail voor support zodat je zo snel mogelijk weer vooruit kunt.

DIT KRIJG JE:

Je krijgt toegang tot alle 20 pagina’s die je hieronder ziet. Dit totaal template is inclusief onder andere een cover, introductie pagina’s, auteur secties en tekstpagina’s die je volledig kunt aanpassen naar je eigen stijl.

overzicht paginas Socially Sanne Shop Ebook Nude Template Canva
example Canva Workbook Template for Coaches

Het enige dat je nodig hebt om je template volledig te customizen is een Canva account

 Simpeler dan dit wordt het niet. Je hebt alleen maar een gratis of betaald Canva account nodig om dit template volledig aan te passen naar jouw huisstijl. 

Klik simpelweg op de link die je direct ontvangt na aankoop van het template en start met het creëeren van jouw eigen werkboek op basis van dit template.

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE…

♥ een prachtig en professioneel ogend Ebook wil maken als weggever voor je doelgroep, maar heb je geen idee hoe je dit zelf kunt doen of heb je hier geen tijd voor?

♥ Canva wel eens gebruikt, maar niet heel technisch bent aangelegd. Hierdoor vind je het lastig om zelf een Ebook te maken dat de ‘WOW’-factor heeft.

♥ het zat bent om gebruik te maken van amateuristische materialen in je bedrijf. Maar het inhuren van een ontwerper is simpelweg niet haalbaar binnen je budget.

KLAAR OM TE ONTWERPEN!

Yes! Jij bent klaar om binnen no time een prachtig werkboek te maken waarmee je direct indruk maakt op jouw klanten.

Klik op onderstaande link, daarmee open je de betaalpagina. Vul je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en ontvang de link naar het Canva Werkboek Template direct in jouw inbox.

€27  €15 eenmalige betaling

Betaalmethodes logootjes

🔐 100% privacy. Je gegevens zijn gegarandeerd veilig

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit zijn de meest gestelde vragen over onze exclusieve Canva templates

Wanneer kan ik beginnen met het gebruiken van mijn templates?

Zo snel als je wil! Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met instructies hoe je de templates direct kunt openen in Canva.

Hoe lang houd ik toegang tot de templates?

Je houdt voor altijd toegang. zodra jij de templates opent in jouw Canva account kun je ze vanuit daar altijd openen. Hier zit geen tijdslimiet aan vast. Eenmaal gekocht zijn ze blijvend van jou.

Kan ik de templates vaker dan 1 keer gebruiken?

Jazeker, zodra je het template hebt geopend in jouw Canva account kun je het zo vaak dupliceren als je maar wil. Maak dus zo veel werkboeken voor je klanten als je maar wil.

Mag ik mijn Ebook verkopen?

Het Ebook dat je maakt met behulp van dit template mag je verkopen. Je kunt dit template dus gebruiken om professionele Ebooks gratis aan te bieden aan je doelgroepals gratis weggever. Maar je mag je ebook ook tegen betaling aanbieden. Je mag alleen niet het template zelf verkopen of delen met anderen, daar staat een boete op.

Heb ik een betaald Canva abonnement nodig?

Je hebt geen betaald Canva abonnement nodig om de templates aan te kunnen passen. Een gratis account is voldoende. Het is echter wel zo dat je met het betaalde abonnement meer mogelijkheden hebt in Canva, maar het is dus niet nodig om de templates te kunnen gebruiken.

Krijg ik instructies?

Na aankoop ontvang je een e-mail met hierin de link naar de Canva templates, in deze mail vind je tevens een PDF handleiding over hoe je stap voor stap de templates kunt openen en aanpassen naar jouw huisstijl.