Canva Training op locatie

Voor bedrijven, teams of verenigingen

Canva training voor groepen, offline en online

Ben je op zoek naar een Canva training voor je team, meerdere afdelingen of wil je een interactieve workshop organiseren voor je vereniging? Ik help hier graag bij!

Samen kijken we vooraf naar de gewenste resultaten, bepalen we welk niveau de deelnemers hebben en bereid ik de training voor.

Tijdens de training maak ik het graag lekker interactief, we gaan dus ook echt aan de slag in Canva. Daarom is het van belang dat de deelnemers toegang hebben tot een computer of laptop, stroom, en een Canva account. Een betaald Canva account is niet per se nodig.

Canva training voor teams en verenigingen

Waarom Canva?

Canva is een ontwerptool die je gratis kunt gebruiken. Met behulp van Canva maak je in een handomdraai professioneel ogende social media beelden, website afbeeldingen, presentaties, video’s, maar ook drukwerk zoals flyers, posters en brochures.

Canva wordt vaak gebruikt voor wie niet bekend is met, of geen toegang heeft tot dure ontwerpprogramma’s zoals Photoshop. Door de gebruiksvriendelijkheid is het voor iedereen een ontzettend geschikt programma.

Veel van mijn klanten waren voordat zij met Canva begonnen vaak nog gewend om afbeeldingen te ontwerpen in programma’s zoals Word of PowerPoint. Maar ik beloof je, als je Canva eenmaal ontdekt heb wil je nooit meer anders!

Hoe zit het na de training?

Tijdens de Canva training is er volop ruimte om vragen te stellen. Maar ik kan me voorstellen dat de deelnemers misschien toch nog ergens tegenaan lopen als zij er zelf mee aan de slag gaan. Daarom bied ik standaard nazorg aan. Je kunt enkele weken na de sessie alle vragen gebundeld toesturen. Ik geef hier vervolgens schriftelijk, of met behulp van een uitleg video antwoord op. Zo weet je zeker dat je alles uit de training haalt.

Ontvang een offerte op maat

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jullie Canva training op locatie, of wil je direct een offerte aanvragen?
Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zsm contact met je op.

Wat anderen zeggen over de Canva training op locatie

Sanne kan in hele heldere en simpele bewoordingen lastige materie duidelijk maken. Zo hebben al mijn collega’s van SOL in een korte training alle in- en outs van Canva geleerd. Iedereen had er plezier in en gaan het nu in hun werkpraktijk toepassen.

Sanne is een plezierige en prettige trainer die rustig alles uitlegt en toelicht. We bevelen haar zeker aan!

Julia Dotulong

SOL Samen Ondernemend Leren

Sanne heeft een ons precies de juiste tool geadviseerd die past bij wat we willen kunnen. Daarna heeft ze ons een heldere, concrete en praktische training gegeven zodat we er nu goed mee kunnen werken. Dus top!

Marjan Tamminga

Métier BV