MOCKUPS TEMPLATE PACK

Binnen no time professionele mockups maken in Canva

Ideaal voor coaches, therapeuten, trainers, marketeers en andere online dienstverleners en webshops

Mockups template pack shop images

De simpelste manier om een mockups voor je producten te creëren, zonder een ontwerper in te hoeven huren

Met deze gebruiksvriendelijke mockup set in Canva, kun je snel en eenvoudig professionele mockups maken voor je (digitale) producten. Met slechts een paar klikken kun je je producten tot leven brengen en ze op een aantrekkelijke manier presenteren aan je klanten.

De mockup set is geschikt voor het presenteren van je Ebooks, notebooks, whitepapers, checklists, dagboeken en nog veel meer. Het heeft alles wat je nodig hebt om je producten visueel te presenteren en je webshop een professionele uitstraling te geven.

Mockups Template Pack Canva

Stap 1: Krijg datgene wat je nodig hebt

Krijg precies wat je nodig hebt in plaats van overwhelmed te raken door honderden pagina’s die je toch niet gebruikt. Deze pack bevat 30 pagina’s met mockups die je afzonderlijk kunt aanpassen zoals jij wil

Stap 2: Importeer het sjabloon naar Canva

Klik op de link in de bevestigingsmail om je sjablonen direct te openen in je eigen Canva account

Stap 3: Pas het aan naar jouw huisstijl

Je kunt de sjablonen super aanvoudig aanpassen naar jouw huisstijl. Drag & drop je eigen foto’s en logo, en maak gebruik van je eigen lettertypes en kleuren.

voorbeeld cover handleiding

INCLUSIEF STAP VOOR STAP HANDLEIDING

 

✔️ TUTORIAL

Alle templates komen met een stap-voor-stap PDF handleiding zodat je direct zelf aan de slag kunt. De handleiding zorgt er voor dat je exact weet hoe je de templates kunt gebruiken. Van het openen tot de link tot het aanpassen naar jouw huisstijl.

 

✔️ SUPPORT

Kom je er toch niet uit? Stuur een mail voor support zodat je zo snel mogelijk weer vooruit kunt.

DIT KRIJG JE:

Je krijgt direct toegang tot alle 30 templates die je hieronder ziet

Mockups Template Pack Canva
example Canva Workbook Template for Coaches

Het enige dat je nodig hebt om je template volledig te customizen is een Canva account

 Simpeler dan dit wordt het niet. Je hebt alleen maar een gratis of betaald Canva account nodig om dit template volledig aan te passen naar jouw huisstijl. 

Klik simpelweg op de link die je direct ontvangt na aankoop van het template en start met het creëeren van jouw eigen werkboek op basis van dit template.

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE…

♥ prachtige en professioneel ogende mockups wil maken om je digitale of fysieke producten te promoten, maar je geen idee hebt hoe je dit zelf kunt doen.

♥ Canva wel eens gebruikt, maar niet heel technisch bent aangelegd. Hierdoor vind je het lastig om zelf mockups te maken die de ‘WOW’-factor hebben.

♥ het zat bent om gebruik te maken van amateuristische materialen in je bedrijf. Maar het inhuren van een ontwerper is simpelweg niet haalbaar binnen je budget.

KLAAR OM TE ONTWERPEN!

Ik wil toegang tot deze 30 mockups!

Klik op onderstaande link, daarmee open je de betaalpagina. Vul je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en ontvang de link naar het Mockups Template Pakket direct in jouw inbox.

€15  €7 eenmalige betaling

Betaalmethodes logootjes

🔐 100% privacy. Je gegevens zijn gegarandeerd veilig

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit zijn de meest gestelde vragen over onze exclusieve Canva templates

Wanneer kan ik beginnen met het gebruiken van mijn templates?

Zo snel als je wil! Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met instructies hoe je de templates direct kunt openen in Canva.

Hoe lang houd ik toegang tot de templates?

Je houdt voor altijd toegang. zodra jij de templates opent in jouw Canva account kun je ze vanuit daar altijd openen. Hier zit geen tijdslimiet aan vast. Eenmaal gekocht zijn ze blijvend van jou.

Kan ik de templates vaker dan 1 keer gebruiken?

Jazeker, zodra je het template pakket hebt geopend in jouw Canva account kun je het zo vaak dupliceren als je maar wil. Maak dus zo veel mockups als je maar wil.

Heb ik een betaald Canva abonnement nodig?

Je hebt geen betaald Canva abonnement nodig om de templates aan te kunnen passen. Een gratis account is voldoende. Het is echter wel zo dat je met het betaalde abonnement meer mogelijkheden hebt in Canva, maar het is dus niet nodig om de templates te kunnen gebruiken.

Krijg ik instructies?

Na aankoop ontvang je een e-mail met hierin de link naar de Canva templates, in deze mail vind je tevens een PDF handleiding over hoe je stap voor stap de templates kunt openen en aanpassen naar jouw huisstijl.