PINTEREST CANVA TEMPLATE BUNDEL

Professionele templates voor je Pinterest pins en profiel header foto

– eenvoudig aan te passen in Canva

Pinterest Template Bundel shop images

JA DIT WIL IK!

€27,- eenmalige betaling

Betaalmethodes logootjes

🔐 100% privacy. Je gegevens zijn gegarandeerd veilig

Maak zelf in een handomdraai de mooiste Pinterest pins die je kliks opleveren, zonder een ontwerper in te hoeven huren

Met de Pinterest Template Bundel tover je binnen time de mooiste Pinterest pins in elkaar, eenvoudig en snel met Canva. Je hebt zelfs geen betaald Canva account nodig om de sjablonen te gebruiken.

Naast de pins sjablonen vind je ook een set Pinterest profiel headers. Kies je favoriete sjablonen, pas ze volledig aan naar jouw huisstijl door het veranderen van kleuren, lettertypes en andere huisstijllelementen, en maak impact op Pinterest!

DIT KRIJG JE:

Je krijgt toegang tot alle 38 pagina’s die je hieronder ziet. Dit totaal template pakket bestaat uit 30 Pinterest pins en 8 Pinterest header foto’s die je volledig kunt aanpassen naar je eigen stijl.

Pinterest Template Bundel shop images
Pinterest Template Bundel shop images

Stap 1: Krijg datgene wat je nodig hebt

Krijg precies wat je nodig hebt in plaats van overwhelmed te raken door honderden pagina’s die je toch niet gebruikt

Stap 2: Importeer het sjabloon naar Canva

Klik op de link in de bevestigingsmail om je sjablonen direct te openen in je eigen Canva account

Stap 3: Pas het aan naar jouw huisstijl

Je kunt de sjablonen super aanvoudig aanpassen naar jouw huisstijl. Drag & drop je eigen foto’s en logo, en maak gebruik van je eigen lettertypes en kleuren.

Klaar met urenlang zitten pielen in Word (of Paint, nog erger).

Gun jezelf een onweerstaanbare presence op Pinterest en bespaar uren tijd

voorbeeld cover handleiding

INCLUSIEF STAP VOOR STAP HANDLEIDING

 

✔️ TUTORIAL

Alle templates komen met een stap-voor-stap PDF handleiding zodat je direct zelf aan de slag kunt. De handleiding zorgt er voor dat je exact weet hoe je de templates kunt gebruiken. Van het openen tot de link tot het aanpassen naar jouw huisstijl.

 

✔️ SUPPORT

Kom je er toch niet uit? Stuur een mail voor support zodat je zo snel mogelijk weer vooruit kunt.

example Canva Workbook Template for Coaches

Het enige dat je nodig hebt om je template volledig te customizen is een Canva account

 Simpeler dan dit wordt het niet. Je hebt alleen maar een gratis of betaald Canva account nodig om dit template volledig aan te passen naar jouw huisstijl. 

Klik simpelweg op de link die je direct ontvangt na aankoop van het template en start met het creëeren van jouw eigen werkboek op basis van dit template.

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE…

♥ op zoek bent naar gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke marketingoplossingen. Met de Pinterest Template Bundel hoef je geen grafisch ontwerper te zijn om professioneel uitziende pins en headerfoto’s te maken. De sjablonen zijn speciaal ontworpen om eenvoudig aanpasbaar te zijn met behulp van Canva, zelfs als je geen ervaring hebt met ontwerpen.

♥ Canva wel eens gebruikt, maar niet heel technisch bent aangelegd. Hierdoor vind je het lastig om zelf mooie pins te maken die de ‘WOW’-factor hebben.

♥ het zat bent om gebruik te maken van amateuristische materialen in je bedrijf. Maar het inhuren van een ontwerper is simpelweg niet haalbaar binnen je budget.

KLAAR OM TE ONTWERPEN!

 

Yes! Jij bent klaar om binnen no time prachtige Pinterest pins en headers te maken waarmee je direct indruk maakt op jouw doelgroep.

Klik op onderstaande knop, je wordt dan naar de betaalpagina gebracht waar je de templates veilig kunt afrekenen. Vul je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en ontvang de link naar de Pinterest Canva Template Bundel direct in jouw inbox. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

€27,- eenmalige betaling

Betaalmethodes logootjes

🔐 100% privacy. Je gegevens zijn gegarandeerd veilig

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit zijn de meest gestelde vragen over onze exclusieve Canva templates

Wanneer kan ik beginnen met het gebruiken van mijn templates?

Zo snel als je wil! Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met instructies hoe je de templates direct kunt openen in Canva.

Hoe lang houd ik toegang tot de templates?

Je houdt voor altijd toegang. zodra jij de templates opent in jouw Canva account kun je ze vanuit daar altijd openen. Hier zit geen tijdslimiet aan vast. Eenmaal aangevraagd zijn ze blijvend van jou.

Kan ik de templates vaker dan 1 keer gebruiken?

Jazeker, zodra je het template pakket hebt geopend in jouw Canva account kun je het zo vaak dupliceren als je maar wil. Maak dus zo veel pins voor Pinterest als je maar wil.

Heb ik een betaald Canva abonnement nodig?

Je hebt geen betaald Canva abonnement nodig om de templates aan te kunnen passen. Een gratis account is voldoende. Het is echter wel zo dat je met het betaalde abonnement meer mogelijkheden hebt in Canva, maar het is dus niet nodig om de templates te kunnen gebruiken.

Krijg ik instructies?

Na aankoop ontvang je een e-mail met hierin de link naar de Canva templates, in deze mail vind je tevens een PDF handleiding over hoe je stap voor stap de templates kunt openen en aanpassen naar jouw huisstijl.