Vragen(v)uurtje 🔥

Jij hebt vragen, ik help je op weg

Het Vragen(v)uurtje is dé oplossing voor iedereen die graag antwoorden wil zonder een uitgebreide cursus te volgen. Geen gedoe met lange programma’s of overweldigende informatie. gewoon, lekker concreet zodat je snel weer vooruit kunt waar je mee bezig was.

Ik begrijp dat jouw tijd kostbaar is. Daarom heb ik het Vragen(v)uurtje in het leven geroepen om efficiënt en effectief te zijn. Geen ellenlange lessen of overbodige informatie. We gaan meteen naar de kern van jouw vraagstuk en zorgen ervoor dat je concrete antwoorden en bruikbare inzichten krijgt, allemaal binnen 60 minuten.

Socially Sanne Vragenvuurtje - boek een losse sessie en vuur al je vragen op me af

Hoe werkt het?

Zodra je een Vragen(v)uurtje bij me hebt geboekt krijg je toegang tot mijn agenda waarin je een afspraak in kunt plannen. Vervolgens ontvang ik vooraf van jou een lijstje met vragen waar je tegenaan looppt. Hoe specifieker hoe beter. Heb je tijdens de sessie vragen dan komen die natuurlijk ook aan bod.

Weet je antwoord op al mijn vragen?

Ik ben natuurlijk geen Wikipedia, dus ik kan je echt niet OVERAL mee helpen. Maar als je vragen gaan over Pinterest marketing, Canva of content dan kom ik een heel eind. Weet ik een antwoord niet, dan probeer ik het sowieso voor je te achterhalen.

Krijg ik een opname?

Het Vragen(v)uurtje vindt plaats via Zoom, en indien gewenst maak ik een opname voor je zodat je op je gemakje later terug kunt kijken.

Wat kost het?

De kosten zijn 147,- ex 21% btw voor een Vragen(v)uurtje van 60 minuten.

Kosten Vragen(v)uurtje

id = "NO">

€147 ex 21% btw

Betaalmethodes logootjes

🔐 100% privacy. Je gegevens zijn gegarandeerd veilig

review vragenvuurtje Marcella Estudio Ella-2
review vragenvuurtje elseanna