WERKBOEK CANVA TEMPLATE

Verwelkom je klanten met een professioneel zelfgemaakt werkboek

Ideaal voor coaches, therapeuten, trainers, marketeers en andere online dienstverleners

werkboek mockup

De makkelijkste manier om een printbaar of digitaal werkboek te creëren, ontwerpen en verkopen zonder een ontwerper in te hoeven huren

Je hebt een fantastisch programma, en hiervoor wil je ook een fantastische eerste indruk maken bij je klanten. Het liefst iets dat je zelf kunt maken, en aanpassen wanneer nodig.

Wat als je dat helemaal zelf kunt maken in Canva? Dan heb je én geen duur design programma én geen professioneel ontwerper meer nodig. Je maakt het eenvoudig zelf!

Mockup Werkboek template voor coaches Canva

Stap 1: Krijg datgene wat je nodig hebt

Krijg precies wat je nodig hebt in plaats van overwhelmed te raken door honderden pagina’s die je toch niet gebruikt

Stap 2: Importeer het sjabloon naar Canva

Klik op de link in de bevestigingsmail om je sjablonen direct te openen in je eigen Canva account

Stap 3: Pas het aan naar jouw huisstijl

Je kunt de sjablonen super aanvoudig aanpassen naar jouw huisstijl. Drag & drop je eigen foto’s en logo, en maak gebruik van je eigen lettertypes en kleuren.

Klaar met urenlang zitten pielen in Word (of Paint, nog erger).

Gun jezelf een kant en klaar werkboek template en bespaar uren tijd

voorbeeld cover handleiding

INCLUSIEF STAP VOOR STAP HANDLEIDING

 

✔️ TUTORIAL

Alle templates komen met een stap-voor-stap PDF handleiding zodat je direct zelf aan de slag kunt. De handleiding zorgt er voor dat je exact weet hoe je de templates kunt gebruiken. Van het openen tot de link tot het aanpassen naar jouw huisstijl.

✔️ SUPPORT

Kom je er toch niet uit? Stuur een mail voor support zodat je zo snel mogelijk weer vooruit kunt.

DIT KRIJG JE:

Je krijgt toegang tot alle 26 pagina’s die je hieronder ziet. Dit totaal template is inclusief onder andere 3 covers, introductie pagina’s checklists, auteur secties en worksheets die je volledig kunt aanpassen naar je eigen stijl.

Canva Workbook Template for Coaches

DIT KUN JE ER VAN MAKEN:

De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig. Dit is slechts een voorbeeld van hoe het er uit kan zien. Voeg pagina’s toe, haal pagina’s weg, dupliceer de pagina’s die je vaker nodig hebt in je werkboek, pas teksten, kleuren en foto’s aan en maak er volledig jouw eigen ontwerp van. Helemaal in jouw huisstijl!

Canva Workbook Template for Coaches Example
example Canva Workbook Template for Coaches

Het enige dat je nodig hebt om je template volledig te customizen is een Canva account

 Simpeler dan dit wordt het niet. Je hebt alleen maar een gratis of betaald Canva account nodig om dit template volledig aan te passen naar jouw huisstijl. 

Klik simpelweg op de link die je direct ontvangt na aankoop van het template en start met het creëeren van jouw eigen werkboek op basis van dit template.

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE…

♥ Een prachtig en professioneel utiziend werkboek wil maken voor je klanten, maar je geen idee of tijd hebt om dit helemaal zelf uit te vogelen

♥ Je hebt Canva wel eens gebruikt, maar je bent verder niet super technisch aangelegd. In ieder geval niet voldoende om zelf een werkboek met de ‘WOW’-factor te maken

♥ Je bent het beu om amateuristisch materialen te gebruiken in je bedrijf. Maar een ontwerper inhuren past niet in je budget.

KLAAR OM TE ONTWERPEN!

Yes! Jij bent klaar om binnen no time een prachtig werkboek te maken waarmee je direct indruk maakt op jouw klanten.

Klik op onderstaande link, daarmee open je de betaalpagina. Vul je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en ontvang de link naar het Canva Werkboek Template direct in jouw inbox.

id = "NO">

€47  €27 eenmalige betaling

Betaalmethodes logootjes

🔐 100% privacy. Je gegevens zijn gegarandeerd veilig

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit zijn de meest gestelde vragen over onze exclusieve Canva templates

Wanneer kan ik beginnen met het gebruiken van mijn templates?

Zo snel als je wil! Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met instructies hoe je de templates direct kunt openen in Canva.

Hoe lang houd ik toegang tot de templates?

Je houdt voor altijd toegang. zodra jij de templates opent in jouw Canva account kun je ze vanuit daar altijd openen. Hier zit geen tijdslimiet aan vast. Eenmaal gekocht zijn ze blijvend van jou.

Kan ik de templates vaker dan 1 keer gebruiken?

Jazeker, zodra je het template hebt geopend in jouw Canva account kun je het zo vaak dupliceren als je maar wil. Maak dus zo veel werkboeken voor je klanten als je maar wil.

Mag ik mijn werkboek verkopen?

Het werkboek dat je maakt met behulp van dit template mag je verkopen. Je kunt dit template dus gebruiken om professionele werkboeken gratis aan te bieden aan je klanten zodra zij bijvoorbeeld in je programma’s instappen. Maar je mag je werkboek ook tegen betaling aanbieden. Je mag alleen niet het template zelf verkopen of delen met anderen, daar staat een boete op.

Heb ik een betaald Canva abonnement nodig?

Je hebt geen betaald Canva abonnement nodig om de templates aan te kunnen passen. Een gratis account is voldoende. Het is echter wel zo dat je met het betaalde abonnement meer mogelijkheden hebt in Canva, maar het is dus niet nodig om de templates te kunnen gebruiken.

Krijg ik instructies?

Na aankoop ontvang je een e-mail met hierin de link naar de Canva templates, in deze mail vind je tevens een PDF handleiding over hoe je stap voor stap de templates kunt openen en aanpassen naar jouw huisstijl.