De komende 48 uur krijg je 5 exclusieve bonussen, alleen op deze pagina
Je bonussen en de korting t.w.v. 328,- vervallen over

Bekijk de Pinterest masterclass

PINTEREST KICKSTARTER – DÉ PINTEREST TRAINING VOOR ONLINE ONDERNEMERS

Vergroot je zichtbaarheid met de kracht van Pinterest 

Van onopgemerkte content op social media naar een groter bereik en meer websiteverkeer zonder dagelijks te hoeven posten

hoe maak je mooie foto's met je telefoon

Boost je bereik en trek meer klanten aan met de Pinterest Kickstarter

Met behulp van Pinterest:

📌 blijft je content tot jarenlang bestaan, hierdoor kun je minder tijd besteden aan je social media kanalen

📌 verhoog je het aantal websitebezoekers zonder steeds je aanbod te moeten promoten

📌 ben je altijd vindbaar online, zelfs tijdens je vakantie of andere momenten als je niet aan het werk bent

📌 werf je iedere dag nieuwe leads en klanten waardoor je bedrijf blijvend groeit

📌 is jouw online zichtbaarheid niet meer afhankelijk van jouw agenda en je mood

📌 maak je jouw bedrijf niet afhankelijk van onvoorspelbare social media kanalen en hoge advertentiekosten

Wat levert de Pinterest Kickstarter jou op?

 

Meer vrijheid en vrije tijd om de dingen te doen waar jij echt blij van wordt. In je bedrijf, maar ook in je privé leven.

★ Je komt elke dag enthousiast je bed uit, wetende dat je precies aan die dingen mag werken die resultaat opleveren. Weg met losse flodders schieten, op naar resultaat!

★ Niet alleen je partner, maar je kinderen of vrienden merken het ook. Je bent relaxter, zit lekkerder in je vel en je voelt je ook gewoon fijn nu je weet dat jouw bedrijf ook door gaat als jij niet achter je computer zit of met je gezicht op Instagram verschijnt. De druk is er af.

★ Nu nog komen de klanten alleen als jij actief bent op social media. Geen nieuwe post? Geen nieuwe omzet. Maar dat is allemaal verleden tijd doordat je zoveel slimmer met je content én je tijd om gaat. Jij bent niet meer afhankelijk van social media.

★ Je hebt eindelijk dat bedrijf gevormd waar je zo op hoopte toen je je aanmeldde bij de Kamer van Koophandel. Ondernemen op jouw voorwaarden met een werkwijze die bij jou past. Allemaal doordat je nu een methode hebt waarmee je je niet meer druk hoeft te maken over jouw zichtbaarheid online.

Nu kun je je eindelijk richten op de zaken waar jij echt happy van wordt. Wat betekent dat voor jou?

Zijn dit straks jouw resultaten?

Resultaten Pinterest Kickstarter training

In de Pinterest Kickstarter leer je hoe je in 2 uurtjes per week 24/7 zichtbaar kunt zijn voor je doelgroep zonder elke dag online te hoeven zijn. Zo houd jij tijd over voor je klanten, jezelf én je gezin.

Hiermee bedoel ik niet dat je 2 uur per week kwijt bent aan het volgen van de cursus. Dat bepaal je zelf.
Waar je in de cursus naar toe werkt is dat je na het volgen en toepassen van de lessen in 2 uurtjes per week zorgt voor 24/7 vindbaarheid via Pinterest. Klinkt goed, toch?

 

Welke resultaten je hiermee behaalt:

➤ Een sterke strategie voor Pinterest waarmee jij wél elke dag geïnteresseerde potentiële klanten op je website krijgt, zonder dat jou dit dagelijks uren tijd kost.

➤ Jouw bedrijf is elke dag zichtbaar en vindbaar online doordat je precies weet welke stappen je moet zetten op Pinterest, waardoor je bedrijf groeit zelfs als jij op vakantie bent.

➤ Meer websitebezoekers, meer leads en meer klanten zodat je niet elke dag hoeft te ‘roepen’ op social media.

 

Dit leer je in de Pinterest Kickstarter

De training is opgedeeld in modules die elkaar goed opvolgen. Zo leer je volgens een uitgebreid en duidelijk stappenplan de precieze stappen die jou helpen naar constante zichtbaarheid op Pinterest.

Module 1 🏁 Start

Dit is de meest uitgebreide module die bestaat uit diverse sub-modules. Je leert hierin hoe je jouw doelgroep bereikt op Pinterest, hoe je een Pinterest profiel aanmaakt en optimaliseert voor succes. We duiken in je zoekwoordonderzoek en optimaliseren je website voor succes op Pinterest. Want je website speelt een hele belangrijke rol, die komt zeker aan bod!

Module 2 🔨 Creeer

Pinterest draait om aantrekkelijke afbeelding, en dat is wat je leert in deze module. We gaan lekker creatief aan de slag met het maken van converterende pin afbeeldingen met behulp van Canva. Geen zorgen, je hebt hier geen betaald account voor nodig. Daarnaast krijg je inzicht in welke soorten content geschikt zijn voor Pinterest (en welke niet) en leer je effectieve teksten schrijven die jouw doelgroep aanspreken en jouw pins vindbaar maken.

Module 3 🌱 Implementeer

Het op een strategische manier inplannen van pins zorgt er voor dat je in weinig tijd groots effect kunt creeren. Hierbij letten we er goed op dat je volgens de regels van Pinterest werkt, zodat je je resultaat maximaliseert. Kijk mee over mijn schouder hoe je pins inplant in de gratis planning tool van Pinterest, en de externe tool Tailwind.

Module 4 🚀 Groei

Als de de stappen uit de eerste 3 modules gevolgd hebt, wil je natuurlijk je resultaten bij gaan houden. Hoe doen je pins het? Hoe kun je bijsturen? Dit leer je allemaal in deze module. Ook vind je hier 3 handige checklists.

🛟 Bonus 1

Loop je ergens tegenaan, of heb je een vraag? Maak gebruik van de Pinterest Hulplijn in de online leeromgeving. Zo heb je een direct lijntje met mij voor al je vragen. Vastlopen is zo geen optie.

🔁 Bonus 2

Geen must, maar wel een aanrader en onwijs fijn: de tool Tailwind. In deze bonus module geef ik je extra uitleg over mijn favoriete functies binnen deze fijne Pinterest planningtool.

🎁 TIJDELIJKE EXTRA BONUSSEN 🎁

Alleen via deze pagina, ze komen te vervallen zodra de timer afloopt

Bonus 1

Pinterest Canva Template Bundel

t.w.v. €27,-

Pinterest Template Bundel shop images

Bonus 2

ChatGPT Handleiding voor Pinterest

t.w.v. €27,-

Bonus 3

Podcast handleiding voor beginnende podcasters

t.w.v. €27,-

Pinterest Template Bundel shop images

Bonus 4

Canva Queen training
Leer ontwerpen als een pro met Canva

t.w.v. €147,-

Bonus 5

Alleen via deze pagina 100 euro korting zolang de timer loopt

t.w.v. €100,-

Pinterest Template Bundel shop images
De komende 48 uur krijg je 5 exclusieve bonussen, alleen op deze pagina
Je bonussen en de korting t.w.v. 328,- vervallen over

Zij gingen je voor

Review Pinterest Kickstarter Cursus Marleen Bontekoe
Review Pinterest Kickstarter Cursus Krista Hoogink
Review Pinterest Kickstarter Cursus Jessica Schmit
Review Pinterest Kickstarter Cursus Monique Bos Ruesink
Review Pinterest Kickstarter Cursus IJlien Havenaars
Inge Mol Coach voor je leven Pinterest review

VEELGESTELDE VRAGEN

id = "NO">
Wat levert de investering in dit programma mij op?

Reken maar uit, gemiddeld genomen ligt het conversiepercentage op 2%. Dat betekent dat gemiddeld 2% van je bezoekers van een specifieke pagina overgaan tot een aankoop.

Wat betekent dat voor jouw (omzet)doelen? Hoeveel bezoekers heb je dan nodig? Beter nog, waar haal je ze vandaan?

Zeker als je (nog) geen budget hebt voor adverteren kan Pinterest je deze bezoekers gratis opleveren. Hoeveel is je dat waard?

Ik ben nog niet zo bekend met Pinterest, is dat een probleem?

Nee, dat is juist absoluut geen probleem. Dit traject is voor beginnende zakelijke Pinterest gebruikers.

Het is niet eens noodzakelijk om al een zakelijk account te hebben, dit komt allemaal aan de orde in dit programma.

Ik ben niet zo technisch. Word je ook geholpen met de techniek?

Ja, ook daar word je bij geholpen. In de online omgeving staan allerlei technische video’s. Zo leer je onder andere hoe je de connectie maakt tussen Pinterest en je website en hoe je een pin afbeelding maakt met Canva. Mocht je hierin vastlopen, dan kun je altijd om hulp vragen. Ik ben een enorme tech geek dus ken een heleboel programma’s van binnen en buiten.

 

Voor wie is dit programma wel en niet geschikt?

Met dit traject richt ik me op online ondernemers die regelmatig nieuwe content (willen gaan) verspreiden op hun website.

Als je Pinterest echt gericht in wilt zetten is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe content deelt waar je naar kunt verwijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productpagina’s een blog, video’s of podcast. Tijdens de training zal hier de focus ook veel op liggen.
Qua type onderneming is het programma met name geschikt voor online ondernemers zoals coaches, kennisondernemers, therapeuten, marketeers, trainers, webshop eigenaren, etc.

Voor wie is het niet geschikt?
Het programma is niet geschikt voor fotografen en kunstenaars of voor ondernemers die puur een lokaal aanbod hebben en niets online aanbieden.

id = "NO">
id = "NO">
Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?

Zeker, ik vind dat geld niet in de weg moet staan om in de groei van je bedrijf te investeren. Dus als het voor jou betekent dat je in termijnen wilt betalen, dan is dat mogelijk op de checkoutpagina.

Hoe krijg ik toegang tot al het lesmateriaal?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de Pinterest Kickstarter training.

Je ontvangt hiervoor een mail met daarin de link naar jouw leeromgeving waar je je eigen wachtwoord kunt kiezen. De training is dus volledig afgeschermd.

Kan ik de cursus ook door mijn VA of een teamlid laten volgen?

Wil je wel dat jouw bedrijf actief wordt op Pinterest, maar ben jij zelf niet degene die dit actief gaat uitvoeren?

De cursus kun je ook laten volgen door een teamlid of door je VA (Virtual Assistent). Wil je die persoon toegang geven met een ander e-mailadres dan waarmee je de aankoop hebt gedaan, stuur dan een mail, dan passen we het voor je aan.

Er kan per aankoop maximaal 1 e-mailadres gekoppeld worden.

Ik heb een andere vraag

Als je nog vragen heb help ik je natuurlijk graag! Stuur me een mailtje via hello@sociallysanne.nl of een berichtje via Instagram, dan help ik je zsm vooruit.

id = "NO">
De komende 48 uur krijg je 5 exclusieve bonussen, alleen op deze pagina
Je bonussen en de korting t.w.v. 328,- vervallen over