Pinterest voor VA’s

Leer vol vertrouwen de Pinterest accounts beheren voor je klanten

Je bent gesetteld als VA, draait je hand niet om voor online techniek en vindt het leuk om groots te denken met je klanten. Alleen je huidige focus qua aanbod geeft je hier niet genoeg ruimte in, of je wil er een ander vakgebied bij nemen.

Nu word je soms ook als ‘manusje van alles’ ingezet en daar moet je ook nog mega flexibel bereikbaar voor zijn… en dan krijg je ook nog eens totaal niet naar waarde betaald.

Jij ziet het anders voor…

Iets waar je je creativiteit in kwijt kunt, maar ook waar je meer mee kunt denken met je klanten zodat zij hun bedrijf duurzaam laten groeien.

Daardoor ben je zelf ook minder ‘de assistent’, maar word je veel meer gezien als strategische spil in het team.

En daar hangt ook een ander prijskaartje aan voor jouw diensten. Want je dromen zijn grootser dan je nu terugziet op je bankrekening.

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-41

Hoe zou het voor je zijn als…

 ✓ Je vooraf precies weet hoeveel uur je gaat werken, en wanneer jou uitkomt? Stel dat je niet meer vast zit aan losse uurtjes werk per klant, maar werkt met vaste pakketten zodat je niet meer voor verrassingen komt te staan waardoor jouw plannen elke week in de soep lopen?

 

 ✓ Je jouw expertise als Pinterest specialist kunt vergroten, zodat klanten naar jou toe komen, in plaats van te moeten leuren? Pinterest is groeiend. Dat merken steeds meer bedrijven. Alleen is er nog weinig aanbod van Pinterest specialisten,w aardoor er een enorme gat in de markt ligt te wachten op vakspecialisten zoals jij.

 

 ✓ Je niet langer wordt gezien als de assistent, maar juist die strategische partner die focust op de lange termijn focus. Als Pinterest specialist kijk je naar andere zaken dan iemand doet die zich richt op bijvoorbeeld de social media marketing. Hierdoor creeer je meer aanzien bij je klant, doordat ze hier zelf misschien te weinig op focussen. Jij helpt jouw klanten duurzaam te groeien, jaar na jaar.

 

Klinkt dit als muziek in de oren?
Dan is deze training echt iets voor jou

 

In de Pinterest training voor VA’s ontdek je een uitgebreide schat aan gerichte kennis, tools en strategieen waarmee jij jezelf in korte tijd onderdompelt in de wereld van Pinterest.  Hierdoor kun jij vol vertrouwen de Pinterest accounts voor jouw klanten vanaf nul opbouwen, laten groeien en onderhouden. Hierdoor kun jij met meer zelfvertrouwen jezelf op de kaart zetten bij jouw favoriete klanten.

 

Dit kun je verwachten:

 

📌 Je krijgt direct 1 jaar lang toegang tot de groeiende online training academy vol met praktische video’s, handige tools en duidelijke stappenplannen die je van A tot Z uitleggen hoe Pinterest werkt, en hoe je resultaat behaalt voor jouw klanten. Zo leer je hoe je hen kunt helpen meer naamsbekendheid, websitebezoekers, leads en klanten te werven via Pinterest. Na dit jaar heb je de mogelijkheid om te verlengen voor een klein bedrag per maand.

 

📌 Ik leer je hoe je kunt denken als een Pinterest marketing specialist zodat wanneer jij in gesprek bent met een potentiële klant, je kansen en oplossingen ziet voor hun groei online op Pinterest. Hierbij speelt de content een belangrijke rol, ik leer je dus kritisch en strategisch kijken naar content marketing.

 

📌 Kant en klare bestanden en voorbeelden die je zo kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor een strategisch plan van aanpak dat je opstelt als je met een nieuwe klant aan de slag gaat. En dit kun je ook gebruiken voor je eigen Pinterest account. Met deze training leer je dus tevens zelf duurzaam groeien online, mocht je dat willen.

 

📌 Een besloten hulplijn waar je op elk moment je vragen kunt stellen. Als jij een vraag hebt of ergens tegenaan loopt, dan wil je zo snel mogelijk vooruit om je klanten zo optimaal mogelijk te helpen. Maak gebruik van deze hulplijn, zo hoef je niet lang te wachten op antwoord.

 

📌 Heb je de training afgerond, dan kom je in mijn inner circle van Pinterest specialisten, dit houdt in dat telkens als een bedrijf mij benadert voor het uitbesteden van hun Pinterest account ik eerst beroep doe op de specialisten in mijn inner circle. Je krijgt desgewenst een vermelding op mijn website waarin je jouw aanbod kunt promoten.

 

Pinterest voor VA's
hoe maak je mooie foto's met je telefoon

Na dit traject:

✓ Durf jij je vol zelfvertrouwen te positioneren als Pinterest marketing specialist doordat jij precies weet waar je als online bedrijf op moet letten als het gaat om Pinterest, mee kunt denken met je klanten en je helemaal thuis voelt in dit mooie platform.

Je hebt meer kennis en vertrouwen in je werk en jouw klanten betalen je met liefde voor deze kennis en skills omdat je zo’n belangrijke rol speelt in de lange termijn groei van hun bedrijf.

 

✓ Deel je makkelijker je eigen agenda in doordat Pinterest een van de weinige online kanalen is waar je zonder problemen vooruit kunt plannen. Tuurlijk, je kunt op social media ook content vooruit plannen, maar alsnog zul je dagelijks online moeten zijn, interactie moeten hebben en stories moeten plaatsen om überhaupt gezien te worden online.

Op Pinterest hoeft dat niet. Jij maakt een batch aan pins voor je klant, plant ze in en je bent klaar. Dit maakt het voor jou zoveel makkelijker om meerdere klanten aan te nemen zonder dat je onverhoopt extra uren kwijt bent aan onvoorziene taakjes tussendoor of achteraf.

Socially Sanne Raaimakers Pinterest en content Marketing-33 800x800

VEELGESTELDE VRAGEN

id = "NO">
Wat levert de investering in dit programma mij op?

Met behulp van deze training kun jij vol vertrouwen jezelf aanbieden als Pinterest speciliast waarmee je de Pinterest accounts van andere bedrijven volledig uit handen kunt nemen.

Hier staat ook een passend tarief tegenover. Gemiddeld zie je pakketprijzen van tussen de 300 en 600 euro per klant per maand.

Dat betekent dat je met 1 klant je jouw investering er al snel uit kunt hebben. Je hebt het dus zo terugverdiend.

Ik ben nog niet zo bekend met Pinterest, is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. In de training leer je van A tot Z wat het inhoudt om Pinterest als marketing kanaal in te zetten. Daarmee is het ook helder voor wie nog niet bekend is met Pinterest, of voor wie Pinterest vooral gebruikt voor prive doeleinden. 

Ik ben niet zo technisch. Word je ook geholpen met de techniek?

Ja, ook daar word je bij geholpen. In de online omgeving staan allerlei technische video’s. Zo leer je onder andere hoe je de connectie maakt tussen Pinterest en je website en hoe je een pin afbeelding maakt met Canva. Mocht je hierin vastlopen, dan kun je altijd om hulp vragen. Ik ben een enorme tech geek dus ken een heleboel programma’s van binnen en buiten.

Naturlijk is het voor je klanten vaak wel fijn als je snel kunt schakelen, en daar komt soms wat technische kennis bij kijken. Dus zolang jij de mentaliteit hebt dat alles te leren valt, dan zit je goed.

Tot wanneer houd ik toegang tot de academy en Facebook groep?

Je hebt 1 jaar lang toegang tot de online training en de hulplijn in de hulplijn.

Na het jaar heb je de mogelijkheid om voor een klein bedrag per maand te verlengen.

id = "NO">
id = "NO">
Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?

Zeker, ik vind dat geld niet in de weg moet staan om in de groei van je bedrijf te investeren. Dus als het voor jou betekent dat je in termijnen wilt betalen, dan is dat mogelijk op de checkoutpagina.

Je kunt in 1, 3 of 10 termijnen betalen.

Hoe krijg ik toegang tot al het lesmateriaal?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online academy en de hulplijn.

Je ontvangt hiervoor een mail met daarin de link naar jouw leeromgeving waar je je eigen wachtwoord kunt kiezen. De training is dus volledig afgeschermd.

Is het een groepsprogramma met live momenten?

De Pinterest voor VA’s training is een online programma dat je op je eigen tempo volgt.

Er is een hulplijn ingesloten waarin je vragen kunt stellen, maar er zijn verder geen live momenten. Je volgt dit programma verder dus volledig zelfstandig in je eigen tempo wanneer het jou uitkomt. Heb je toch ergens hulp bij nodig, dan kun je gebruik maken van de hulplijn, ik help je dan zo snel mogelijk op weg.

Ik heb een andere vraag

Als je nog vragen heb help ik je natuurlijk graag! Stuur me een mailtje via hello@sociallysanne.nl dan help ik je zsm vooruit.

id = "NO">