Bewaar voor later

Ik neem het me vaak voor om even uit ‘m’n dagelijkse leventje’ te stappen met een goede thriller of tranentrekkende roman.

Maar heel eerlijk?

Ik eindig altijd weer met een business boek op schoot. Óf iets in de hoek van spiritualiteit. Zelden fictie in ieder geval.

De meeste boeken luister ik trouwens. Heerlijk, tijdens het wandelen, poetsen en koken.
Maar ik heb ook genoeg papieren varianten liggen 😉

Dus ik heb me er maar bij neergelegd, want uiteindelijk gaat het om dat momentje voor jezelf, toch?
En ik vind business boeken vaak gewoon heel leuk. Eind goed al goed 😉

 

Mijn favoriete business boeken

Hieronder deel ik (in willekeurige volgorde)  mijn favoriete business boeken en boeken die vallen onder de noemer ‘zelfhelpboeken’, maar die ik zelf dan meestal weer toepas op de groei van mijn bedrijf en mezelf als ondernemer.

Voor het gemak heb ik ze opgedeeld in verschillende categorieën

Ik blijf deze lijst aanvullen als er weer nieuwe toffe boeken heb gelezen die hier een plekje verdienen!

 

Even een kleine sidenote, ik lees en luister boeken het liefst in het Engels, maar veel Engelstalige boeken die ik hieronder benoem zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Dit blog artikel bevat affiliate links van bol.com. Als je via deze link een product aanschaft dan ontvang ik daar een kleine commissie voor. Uiteraard brengt dit geen extra kosten voor jou mee en het zorgt ervoor dat ik dit soort content kan blijven maken. Ik beveel alleen boeken aan die ik ook werkelijk gelezen heb!

ONLINE MARKETING BOEKEN

 

De Online Marketing Tornado

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

Dit (Nederlandstalige) boek kan ik iedereen aanraden die zich meer wil verdiepen in de wereld van online marketing. Want wat is dit boek uitgebreid!
De schrijvers (Tonny & Martijn van de IMU) weten alles op gebied van goede websites maken en bezoekers converteren naar klanten. En veel van die kennis hebben ze in dit boek weten te stoppen.
Het leest lekker makkelijk weg, maar je zult het dicht bij je computer willen hebben liggen om meteen de vele tips toe te passen in de praktijk.

Online Invloed

Bas Wouters & Joris Groen

Ik ben enorm gefascineerd door de werking van het brein. Niet alleen de gezondheid van je brein, maar ook de werking ervan. Dit boek geeft hele duidelijk uitleg over hoe je gedragspsychologie toepast in je online marketing om betere resultaten te krijgen online. Ook dit boek verdient een plekje naast je computer, zodat je steeds de slimme tips meteen toe kunt passen!

Nadat ik deze 3 boeken geluisterd had wist ik: Deze wil ik altijd in de buurt hebben liggen.
Sowieso kan ik je de luistervarianten aanraden, de energie en het enthousiasme dat Russel overbrengt is enorm aanstekelijk!
De manier waarop hij over collega ondernemers praat vind ik een voorbeeld voor velen.
Ik was overigens niet getriggerd door alle de tips die hij deelt, maar ik heb er wel enorm veel uit kunnen halen voor mijzelf.

COPYWRITING BOEKEN

 

Schrijf eens even normaal joh

Willem Verdaasdonk & Rick Evers

Ik was op zoek naar een boek dat duidelijke uitleg gaf over hoe je betere teksten kunt schrijven. Dat had ik zeker gevonden in dit boek!
Leest heerlijk weg, vol humor en gewoon een handig boek om er af en toe bij te pakken als je je teksten nog creatiever wilt maken.
Aanrader!

SALES BOEKEN

 

Sell Like Crazy

Sabri Suby

Ik ben echt zo iemand die gaat zitten onderstrepen in een boek als ik iets interessants lees. Dit boek staat vol met zulke strepen! ?
Sabri geeft duidelijke uitleg zonder fancy taalgebruik. En hij deelt veel visuele voorbeelden. Houd ik van.
Aanrader als je wilt leren hoe je sales slim toepast binnen je bedrijf. (Voor elke ondernemer dus eigenlijk)

beste zelfhulpboeken voor ondernemers

Deel jouw boekentips

Heb je zelf een tip voor een boek dat hier niet bij staat, maar wat je echt gelezen moet hebben? Laat even een reactie achter! Ik sta altijd open voor goede boek-suggesties ??

Bewaar op Pinterest

2 De beste businessboeken voor ondernemers - Socially Sanne blog
Blog banner gratis ebook socially sanne

Bewaar voor later